Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
teşekkürler hehe o kolyesi süperdi yaa ismailde çok tatlıydı zaten resimlerden belli oluyo ...!FaRuK demiş ki:resimler tek kelimeyle süper valla.ilk resimde ismail in kolyesini çalcak gibi duruyon .şaka bi yana sende onurda süpersinizz
saol cnmm gerçekden çok yakışıklıydı yaailia demiş ki:canim seydacim cok seker cikmisin.yk'da herzamanki gibi cok yakisikli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ailia demiş ki:canim seydacim cok seker cikmisin.yk'da herzamanki gibi cok yakisikli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
canimyk demiş ki:ailia demiş ki:canim seydacim cok seker cikmisin.yk'da herzamanki gibi cok yakisikli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
evet canim resimler super cok tatli cikmisiniz mutlulun gozlernden belli canim isom da oyle cok mutlu
az once programi da izledim ve seni gordum tam sana ozel mesac atacaktim sana benzer bir kizi gordum diye aayy kimbilr ne kadar mutlusun senin adina cok sevindim canimmm
gülbahar yk demiş ki:şeyda nezaman cekildin sen ya ne kadar şanslısın ben ykı yanında foturaf cekilmek değil uzakdan bile göremedim offffffffffff of
rica ederim cnm inş. nasip olur sanada =)betül yurtseven demiş ki:Ahh ahh innnşalllah en kısa sürede banada nasip olur
Resimler harika gerçekten teşekkürler canım
ahmet-yk60 demiş ki:şeyda süpersin yk zaten hep aynı tvdede süperden inş bizede nasip olur :
DENİZZ demiş ki:kız çok güzel yha süpersiniz
ayy banda nasıp olur inşl yha çok istedım gitmeyı ama kısmet olmadı
neyse saol cnm tşkr
teşekkürler cnm =)peri demiş ki:canım süper cıkmışsın ya banada nasip olsa ismaille resim çekilmek
evet uğur ışılağın programı olan akşamdı =)rukennnnn demiş ki:bu o akşam deilmi uğur ışılağın programı
teşekkürler =)esracelik42 demiş ki:süper soal
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics