Bayhan ;"Deniz Seki Kötü Yakalandı! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bayhan ;"Deniz Seki Kötü Yakalandı! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bayhan ;"Deniz Seki Kötü Yakalandı!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bayhan ;"Deniz Seki Kötü Yakalandı! Empty Bayhan ;"Deniz Seki Kötü Yakalandı! Salı 3 Mart 2009 - 22:24

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bayhan ;"Deniz Seki kötü yakalandı! Deniz Seki kötü yakalandı!

Deniz Seki yıllar önce onun için ağır konuşmuştu. Şimdi roller değişti. Bayhan'ın da diyecekleri var...

Bundan 6 yıl önce Bayhan'a suç işlediği için 'popstar olamaz' diyen Seki'nin hapse düşmesi herkesi düşündürdü.

Yıllar önce cinayet suçundan cezasını çeken Bayhan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Deniz Seki'yi o dönemde Allah'a havale etmiştim." diyor.

Bayhan Gürhan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2003 yılındaki Popstar Yarışması'nda ünlenmişti. Farklı ses tonu ve tarzıyla izleyicileri etkilemişti. Ancak yarışmanın sonlarına doğru Bayhan'ın yıllar önce bir cinayetten hapis yattığı ortaya çıkmıştı.

SEKİ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BAYHAN'I PROTESTO İÇİN JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLMİŞTİ

Bunu öğrenen jüri üyelerinden Deniz Seki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aşırı tepki göstermişti. Bayhan'ın gençlere kötü örnek olduğunu savunan Seki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ''Bu bir popstar yarışması ve milyonlarca genç gerçekten kimleri örnek alacak? Bayhan bir popstar yarışmasında olmaz.'' demişti.

Bayhan'ın programdan ayrılmasını isteyen Seki'nin bu isteği kabul edilmeyince canlı yayında jüri üyeliğinden çekilmişti. Bayhan ise Seki'ye rağmen Popstar'ın üçüncüsü olmuştu.

Bayhan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sanatçının bugün yaşadığı olaya üzüldüğünü ifade ediyor. "Deniz Seki için aklımdan en küçük kötü bir düşünce geçirmedim." diyen Bayhan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarının kime ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini vurguluyor.
Deniz Seki'nin kendisi hakkında sarf ettiği sözlerin ardından[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2004 yılında Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Ödülleri töreninde karşılaştıklarını anlatan Popstar üçüncüsü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sözlerini şöyle sürdürüyor: "O gece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iki kameramanı arkasına takıp yanıma gelmek istedi. Ancak samimiyetine inanmadım. Gerçekten barışmak isteseydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kameralarla değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tek başına gelirdi. Bu samimiyetsizlikten ötürü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüzümü bile çevirmedim."

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]