Deniz Seki Tekrar Adliyede Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Deniz Seki Tekrar Adliyede Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Deniz Seki Tekrar Adliyede

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Deniz Seki Tekrar Adliyede Empty Deniz Seki Tekrar Adliyede Salı 24 Şub. 2009 - 13:11

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Deniz seki tekrar adliyede Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra mahkemece serbest bırakılan ve savcıınn itirazının ardından dün tekrar gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten savcının itirazını değerlendiren 9.Ağır Ceza Mahkemesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Seki ve 7 zanlı hakkında yakalama emri çıkarılmasına karar verdi. Kararla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] jandarma tarafından dün akşam tekrar gözaltına alınan Seki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Zekeriyaköy Jandarma Karakolu'na götürüldü. Sabaha kadar karakolda tutulan şarkıcı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Seki adliyeye girerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Çok üzgünüm. Gerekli açıklamayı avukatım yapacak" dedi

2Deniz Seki Tekrar Adliyede Empty Geri: Deniz Seki Tekrar Adliyede Salı 24 Şub. 2009 - 13:15

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

allah yardım etsin işi zor

3Deniz Seki Tekrar Adliyede Empty Geri: Deniz Seki Tekrar Adliyede Salı 24 Şub. 2009 - 23:18

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yalancıyarim demiş ki:allah yardım etsin işi zor

amin evt

4Deniz Seki Tekrar Adliyede Empty Geri: Deniz Seki Tekrar Adliyede Çarş. 25 Şub. 2009 - 11:30

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok zor işi

http://www.ismailykfanboard.net

5Deniz Seki Tekrar Adliyede Empty Geri: Deniz Seki Tekrar Adliyede Ptsi 2 Mart 2009 - 21:47

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Valla bu kadını çok seviyodum Hüsnü olayıla düştü gözümden ve düşmeye devam ediyor haha

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]