aman göko
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
ykcı_rizeli demiş ki:yawwwww beni unuttunuz tüh tanıyanlar biliyo ama nasıl komik olduğmu olsun adım açıkamasın gizli şöhret olayım_bazen yıldızlarda kayıyo ben kayarken herkes dilek tutsun inş. kabul olur
görmek isteyen görür hem sen görme namahremNickimi7kedi demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:yawwwww beni unuttunuz tüh tanıyanlar biliyo ama nasıl komik olduğmu olsun adım açıkamasın gizli şöhret olayım_bazen yıldızlarda kayıyo ben kayarken herkes dilek tutsun inş. kabul olurgörelim seninşu gizli söhretini o znm
ykcı_rizeli demiş ki:görmek isteyen görür hem sen görme namahremNickimi7kedi demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:yawwwww beni unuttunuz tüh tanıyanlar biliyo ama nasıl komik olduğmu olsun adım açıkamasın gizli şöhret olayım_bazen yıldızlarda kayıyo ben kayarken herkes dilek tutsun inş. kabul olurgörelim seninşu gizli söhretini o znm
görmek istemiyorsa demekki namahrem**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:görmek isteyen görür hem sen görme namahremNickimi7kedi demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:yawwwww beni unuttunuz tüh tanıyanlar biliyo ama nasıl komik olduğmu olsun adım açıkamasın gizli şöhret olayım_bazen yıldızlarda kayıyo ben kayarken herkes dilek tutsun inş. kabul olurgörelim seninşu gizli söhretini o znm
namahrem heee
ykcı_rizeli demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:yawwwww beni unuttunuz tüh tanıyanlar biliyo ama nasıl komik olduğmu olsun adım açıkamasın gizli şöhret olayım_bazen yıldızlarda kayıyo ben kayarken herkes dilek tutsun inş. kabul olur
sonunda değerimi bilen çıktı**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli
ykcı_rizeli demiş ki:sonunda değerimi bilen çıktı**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli
aferim sedoşum sende değerimi biliyon çaktırma ama ben uşak değilim paçiyim-Seda YK- demiş ki:YKCI _RİZELİİ bizim uşak
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics