Tufan Türenç'in Insafsızlığı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Tufan Türenç'in Insafsızlığı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tufan Türenç'in Insafsızlığı

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Tufan Türenç'in Insafsızlığı Empty Tufan Türenç'in Insafsızlığı Paz 11 Ocak 2009 - 0:45

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Tufan Türenç'in insafsızlığı
Dakika bir gol bir... Egemen Bağış, daha koltuğuna oturmadan Tufan Abi, (Türenç) hüküm verdi bile:
-Egemen Bağış başmüzakereci olamaz!
Neden?
Eğitimsizmiş Egemen Bağış, ekonomi bilmezmiş... Bir tek dil biliyormuş o da ABD'de yaşadığı için... Tayyip Erdoğan bakmış Bağış çok iyi İngilizce konuşuyor, bir çırpıda bu genç adamı milletvekili yapmış! O güzelim dilinin hatırına! ürkiye'de İngilizce bilen yokmuşçasına!
Çok insafsızca be Tufan Abi...
İtalyanlar, çok mu akılsızdı bu adamı Devlet Nişanı ile onore etti? New York'ta bulunan Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu"nun Başkanlığı'na Bağış'ı iki kez üstüste seçenler, hiç mi farketmedi senin "eğitimsiz, bilgisiz" dediğin bu adamı?
“The Baruch College of The City University of New York” İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları bölümünde lisans eğitimi görmekmidir eğitimsizlik Tufan Abi?
Yapmayın!
Bu kadar insafsız olmayın!
Bu yaşta, kendisini Türkiye sevdasına gençlere bu kadar haksızlık yapmayın!

Krizin boyutu
Gazeteler kriz haberleriyle kaynıyor. Bir kişi de, iyi bir şey söylese ne olur sanki!
Hiç mi umut yok?
Hepten bittik mi?
Herkes felaket tellalığı yapıyor...
Seçim var ya...
İktidardan bir parça oy gitsin diye, bir bin katılıyor...
Ha, iktidar kanadının hiç mi hatası yok?
Var!
Bu kriz bu kadar hafife alınmamalıydı!
Bakın, Türkiye çok önemli bir operasyonla çalkalanıyor. Ama size bir şey söyleyeyim mi, kimsenin umurunda değil... İşadamı kendi derdinde, çalışan işsiz kalma korkusu yaşıyor, işsizler ise ekmeğinin peşinde...
Öyle ki, son operasyonları "vakit kaybı" olarak görenler bile var.
Hiç olur mu öyle şey!
Oluyor işte, kriz Ergenekon'u bile gölgelemiş...
Varın gerisini siz düşünün...

İnternet ekstra
Antalya'da WOW Otel'deyim... Odalarda kablosuz İnternet hak getire... Kablo kullandım bu sefer şifre problemi ile karşılaştım.
-Kardeşim bir şifre verir misiniz?
-Hay hay efem!
-...?
Yazı yazacağım, bir an önce İnternet'e kavuşmak istiyorum... Resepsiyondaki kızın derdi ise başka:
-Efem İnternet ekstra...
-Yani?
-Paralı efem!
İnternet her herde bedeva artık. Bu ücret neyin nesi? Niçin ülkemize gelen turistleri 5 yıldızlı otellerde üç kuruş için kazıklama gereği duyuyoruz anlamış değilim!

İbrahim Şahin'in unutkanlığı
Ergenekon'la ilgili bugüne kadar etmedik laf bırakmayanlar, İbrahim Şahin söz konusu olunca gürlemeye başladı...
-Vay be...
Aynen öyle...
Peki bundan sonra ne olacak?
Hiç!
İbrahim Şahin hala unutkan çünkü...
Kapı gibi raporu var elinde...
-Bu ne İbrahim Bey...
-Hatırlamıyorum...
-Kroki?
-Hatırlamıyorum...
Biraz daha üstelerlerse, Şahin raporunu ortaya koyup, baskı altında olduğuna ilişkin karşı dava bile açabilir...
Elindeki rapor ona bu hakkı veriyor...

2Tufan Türenç'in Insafsızlığı Empty Geri: Tufan Türenç'in Insafsızlığı Perş. 15 Ocak 2009 - 21:27

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin saollllllll

http://www.ismailykfanboard.net

3Tufan Türenç'in Insafsızlığı Empty Geri: Tufan Türenç'in Insafsızlığı Perş. 15 Ocak 2009 - 21:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

canimyk demiş ki:haber icin saollllllll
rica ederim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Tufan ve Nuh'un Gemisi