Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok...

+18
delikanli_kiz
Mavi_Kiyamet
Yk_fanatigi_burak
SoundTracK
dilekyk
şeymayk_61
Gecelerin Adamı
CANIMMMMM58
sevilay
mysterey
betül yurtseven
-Seda YK-
emine nazli
ÖzLEm İsMaİL YK
EBRU AYDIN
BiRGüL_YK54
canimyk
**ŞeYmA**
22 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Perş. 15 Ocak 2009 - 13:44

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ooooooooo adaşım çok süper resimler iso çok şeker tatlı karizma vs.... çıkmış Annadın

27Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Perş. 15 Ocak 2009 - 13:50

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

saol adaşım begendiğine sevindim sheqer

28Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 9:47

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

isomm.. çok tatlısın.. tesekkurler

http://olumuneykci.blogcu.com

29Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 9:56

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Teşekkürler resimler için emeğine sağlık....

30Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 10:01

Yk_fanatigi_burak

Yk_fanatigi_burak
İyİ YK'Cı

HİÇ GÜZEL DEİLLER.GENEDE SAOL.TVDEN ÇEKMİŞSİN İSMAİLİ ŞEKİLDEN ŞEKLE SOKMUSSUN.NTV SİTESİNE GİR AL

31Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 11:45

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

birincisi tv den çekmedin begenmediysende olabilir herkes begenmek zorunda degil...ayrıca kötü oldugunuda düsünmüyorum yorumları okursan görürsün...önemli olan ntv den almam degil kendim onun için birseyler yapmam bence...

32Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 12:08

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

hepsi birbirinden daha süper coooook tatLu cikmis yerimm yaaaaaa Gülümseme cok tesekkürLer

33Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 21:49

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

34Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 22:11

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

[quote="şexma"]
Gecelerin Adamı demiş ki:yaw almış cep telefonu eline geçmiş televizyonun karşısına dikkat ismail çekiyorum poz ver şaak çektim geçmiş olsun...... haaaaa haaaaa haha

aha işte gel sen bunlar gibilerle bir sey paylaş.tebrik ediyorum kardesim iyi dalganı çekmişsin ama ben bu laflardan çok bi teşekkür beklerdim ama sana eglence olmuş bakıyorum.hee begenmediysen ona bişey diyemem ama boyle sacma seylr yazmana gerek yoktu...ayrıca ben o resimleri tv den de çekmedim söyliyimde için rahat etsin.. o kadar ugrasmısım bir seylr yapmışım sizlerle paylasmışım ama şu ettiğin laflra bak......

ANAAAAAAAAAAA
ESTAGFIRULLAH CANIM YA!
BEN ASLA DALGA AMACLI DEMEDIMKI 17 YASLARIMDAKI HALIM GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDI
TV DAN CEKERDIM EMRAHI VE 12.12.98 TE GÖRDÜM KENDISINI!
ÖYLE COK SEVIYORSUNKU ISMAII TV DAN BILE CEKTIGIN AMACIYLAYDI!
BENDE ÖKÜZ EMRAHI COK SEVERDIM!
BENI TANISAYDIN DALGA GECME AMACI ASLA OLMADIGINI SÖYLEMEME GEREK KALMAZDI!

35Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 23:02

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ablam ben sana dedimden yazıyı iyice okursan gecelerin adamına dedim.resminlerle dalga geçti ben ona yazdım yazılarımı sen sakın üstüne alınma..

36Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Cuma 16 Ocak 2009 - 23:10

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

şexma demiş ki:ablam ben sana dedimden yazıyı iyice okursan gecelerin adamına dedim.resminlerle dalga geçti ben ona yazdım yazılarımı sen sakın üstüne alınma..

BU GECELERIN ADAMI ARADA BIR GELIP DALGA GECIP GIDIYORMU?
SENI TANIYORSA?BELKIDE SAKA YAPMISTIR!
VALLA BENIM OLDUGUM YERDE KIMSEYLE DALGA GECILMESINI ISTEMEM!
BIR YK CI DEGIL TANIMADIGIM OLSA BILE CATARIM!
HELE BI DUR GELIR BURAYA NE DEMEK ISTEMIS ANLARIZ!

37Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... C.tesi 17 Ocak 2009 - 9:57

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ben kendisini tanımıyorum vallaha.şaka oldugunu da zannetmiyorum direk dalga geçmiş bence...aman bırak be abla hiç ugrasacak halim yok valla pfff ddd

38Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Çarş. 21 Ocak 2009 - 18:50

delikanli_kiz

delikanli_kiz
Gelişmiş YK'Cı

emeğine sağlık

39Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Perş. 22 Ocak 2009 - 11:53

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tesekkürler cnm sheqer

40Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Perş. 22 Ocak 2009 - 19:00

karahasan

karahasan
Yeni Yk'Cı

YAAA İSMAİLLL SENİİ ÇOKKK SEWİYORRUUMM AŞKIIIMMM YENİ KLİBİ HEYCANLA BEKLİYORUUUZZZ KONYA SANA KURBAN BİTANEMM HERKES YK DİYOR YARADANA KURBAN

41Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Perş. 22 Ocak 2009 - 19:01

karahasan

karahasan
Yeni Yk'Cı

1 NUMARASIIINNNN SEN YAAAAA KLİBİ HEYCAN LA BEKLİYOR TÜRKİYE

42Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Salı 17 Şub. 2009 - 12:34

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol paylaşım için teşekkürler Exclamation

SENİ ÇOK SEVİYORUM HERBİŞEYİMMMMMM !!!!

SEN BENDE BİTANESİN İSMAİLİMMMMMM !!!!!!!

SEVİYORUM SENİ YARRR
GÖZLERİM SANA AĞLAR
HERŞEYE RAĞMEN SEVGİLİM
SENİ SEVEN BİRİ VARRR !!!!!

ÖPÜYORUM SENİ İSMALİMMMM ddd MUCKKKK

Neyim var ki YK*dan başka …..

SÖZDE DEĞİL ÖLÜMÜNE YK !

İSMAİL YK KÜBRA YK İSMAİL YK KÜBRA YK İSMAİL YK KÜBRA YK

--KÜBRA YK--

FARKIMIZ TARZIMIZ YK*CI OLMAMIZ ! …

43Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... Salı 17 Şub. 2009 - 13:21

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

rica cnm Gülümseme

44Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... C.tesi 4 Tem. 2009 - 10:27

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok tşk ederim
eline saglik şeymacim

45Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... - Sayfa 2 Empty Geri: Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok... C.tesi 4 Tem. 2009 - 10:53

sivasli58-izmirli35

sivasli58-izmirli35
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

çok tşk ederim eline saglik

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-