Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
yaw 1964 ylı bir görüntü olmuş biraz kaliteli çekseymiş....CANIMMMMM58 demiş ki:SENIN YASLARINDAYKEN BEN O PATATES BURUNLU EMRAHI AZMI CEKERDIM TV DAN BÖYLE
GÜZEL CIKMIS HEMSOM
EH GÜZEL HERYERDE GÜZEL
DUR BE DELÜYE BAK EMRAH 1970 DOGUMLU O ZAMAN NERDEYI?Gecelerin Adamı demiş ki:yaw 1964 ylı bir görüntü olmuş biraz kaliteli çekseymiş....CANIMMMMM58 demiş ki:SENIN YASLARINDAYKEN BEN O PATATES BURUNLU EMRAHI AZMI CEKERDIM TV DAN BÖYLE
GÜZEL CIKMIS HEMSOM
EH GÜZEL HERYERDE GÜZEL
hahaha oda dpğru yaa ozaman 1970'te çekmiş.....CANIMMMMM58 demiş ki:DUR BE DELÜYE BAK EMRAH 1970 DOGUMLU O ZAMAN NERDEYI?Gecelerin Adamı demiş ki:yaw 1964 ylı bir görüntü olmuş biraz kaliteli çekseymiş....CANIMMMMM58 demiş ki:SENIN YASLARINDAYKEN BEN O PATATES BURUNLU EMRAHI AZMI CEKERDIM TV DAN BÖYLE
GÜZEL CIKMIS HEMSOM
EH GÜZEL HERYERDE GÜZEL
yaf yerin bin kat derinliklerinemi gömdünüz resimleri ve yıl 2009 ismailin çıkışıCANIMMMMM58 demiş ki:tövbe ya dur karistirma senesini hatirliyamiyacam
anam acardi ben kapatirdim bi gicik olurdum emrahtan
üc yil sonra ben resim toplamaya basladim
emrahi anam yasimdakiler severdi emrahin anasi hep kötü olurduya acirlardi
emrahi baslatan sendin a gardasGecelerin Adamı demiş ki:yaf yerin bin kat derinliklerinemi gömdünüz resimleri ve yıl 2009 ismailin çıkışıCANIMMMMM58 demiş ki:tövbe ya dur karistirma senesini hatirliyamiyacam
anam acardi ben kapatirdim bi gicik olurdum emrahtan
üc yil sonra ben resim toplamaya basladim
emrahi anam yasimdakiler severdi emrahin anasi hep kötü olurduya acirlardi
Sayfaya git : 1, 2
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Resimleri » # Özel Çalışmalar » Kendi Çekimim Hiçbir Yerde Yok...
Similar topics