FİLİSTİN'E TÜRKİYE YARDIMI | |
<table style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#999999 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 bgColor=#dadada border=1><tr><td align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</TD></TR></TABLE>Resmi büyütmek için tıklayın | Türk Kızılayı'nın Gazze'deki ihtiyaç sahiplerinin acısını dindirmek amacıyla bölgeye gönderdiği 11 bin gıda kolisi Filistin halkına ulaştı. |
<table id=table1 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#e6e6e6 height=250 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 border=0><tr><td> window.google_render_ad(); </TD></TR></TABLE> Türk Kızılayı'nın Gazze'deki ihtiyaç sahiplerinin acısını dindirmek amacıyla bölgeye gönderdiği 11 bin gıda kolisi Filistin halkına ulaştı. Türk Kızılayı'ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail, Gazze saldırılarının ardından bölgeye gönderilen 10 tırdan oluşan insani yardım malzemesi Türk Kızılayı ekipleri tarafından Filistin halkına ulaştırıldı. Temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım malzemeleri bölgede zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Filistin halkına umut oldu. Binlerce ailenin 1 aylık temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan ve toplam 220 ton ağırlığındaki insani yardım malzemeleri, İsrail-Gazze sınırındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye giriş yaptı. Yardım malzemeleri Filistinli yetkililer ve Filistin halkı tarafından sevinçle karşılanırken, Türk Kızılayı'nın bölgeye yönelik yardımları devam edecek. (ANKA) (AS/BÜN) |
Join the forum, it's quick and easy