Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Rüyamda Seni Gördüm İsmailim

+7
DENİZZ
CANIMMMMM58
-Seda YK-
leylaa
canimyk
qizem
yeşilli
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Perş. 1 Ocak 2009 - 15:39

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bugün rüyamda seni gördüm ismailim... konserin varmış bnde oradaymışım... şarkılarınla hüzünlenip ağlıyordum...ard arda şarkılarını beraber söylemişik bağıra bağıra çok güzeldi. sonra konserin bitmiş sen kulise gitmişsin bnde arkandan gelmek istemişim ama güvenlikçiler izin vermemiş.. ama bn bir yolunu bulup sana ulaşmışım.sen karşımda oturuyordun hemen boynuna sarılıp seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya çalışıyordum imza istiyor foto çekilmek için inat ediyordum..en sonunda seni görebilmiştim.resim filan çekildikten sonra konuşmak istedim sende kabul etmişsin... herşey o kadar gerçek tiki yaaaaa aglama taaaa kiiii ***** abim 1 bardak soğuk suyu yüzüme dökene kadar...sonrada karşımda pişmiş kelle gibi sırıttı utanmadan bide...ismail yk lamı konuşuyodun dedi bnde evet ama sen nerden biliyon dedim oda ''seni çok ama çok seviyorum ismail'' diye diye sayıklıyarak ağlıyodun dedin...bütün günde gülüp durdu.....KEŞKE BIRAKSAYDI DA RÜYAMDA SARILABİLSEYDİM İSMAİL E offffff offfffffffffffff aglama aglama

2Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 9:06

qizem

qizem
Yeni Yk'Cı

ay canım benım yaa umarım bi gun sarılırsın...

3Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 9:19

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

qizem demiş ki:ay canım benım yaa umarım bi gun sarılırsın...

inş. cnm ya aglama

4Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 9:42

qizem

qizem
Yeni Yk'Cı

çok isterım gerçekten çünkü çok şekerr

5Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 15:31

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ins ins cm ruyanda cok guzelmi yaa off bu abin nerden de kaldirdi sni yaaaaaa

http://www.ismailykfanboard.net

6Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 16:50

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

aglama benimde boyle bişi başıma gelmişti oyy oyy

7Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 17:40

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

qizem demiş ki:ay canım benım yaa umarım bi gun sarılırsın...

aglama umarım bende aglama

8Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 17:50

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

canimyk demiş ki:ins ins cm ruyanda cok guzelmi yaa off bu abin nerden de kaldirdi sni yaaaaaa
aynen cnm ya keşke kaldırmasaydı

9Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Cuma 2 Ocak 2009 - 18:25

qizem

qizem
Yeni Yk'Cı

inşllh

10Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Salı 6 Ocak 2009 - 0:47

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VALLA BENDE DÜN GECE HEMSOMU GÖRDÜM RÜYAMDA

11Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Salı 6 Ocak 2009 - 1:07

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

bende çok gördüm uyandığım zmn çok üzülüyorum keşke ruya olmasa gerçek olsa diye..off off

12Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Salı 13 Ocak 2009 - 16:54

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

bende rüyalarımda bi de tvde görüyom sadece.ben de görmek istim yaaa. aglama

13Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Salı 13 Ocak 2009 - 19:09

acet6

acet6
Yeni Yk'Cı

kötü olmuş be

14Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Çarş. 14 Ocak 2009 - 10:52

TatLiiCaDii94

TatLiiCaDii94
Yeni Yk'Cı

üff su abiler varya bende abime sinir oluyorum xD neiise..ins bigün gercekten sarilirsin iso ya;)

15Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim C.tesi 17 Ocak 2009 - 18:42

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TatLiiCaDii94 demiş ki:üff su abiler varya bende abime sinir oluyorum xD neiise..ins bigün gercekten sarilirsin iso ya;)

aminnnnnnn inş.. aglama

16Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim C.tesi 17 Ocak 2009 - 20:19

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

INSALLAH RÜYAN GERCEK ALUR CANISI
DUALARIM SENINLE

17Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Paz 18 Ocak 2009 - 13:15

92EsraYK

92EsraYK
İyİ YK'Cı

ayy canm negüzel ama insallah gercek hayatta da olur hepimiz icin..

keske bnde görsem rüyamda ismailimi...

ama iyiki konserine gittimm..Allahima sükürler olsn..
grzmk üzere kndnize ii bakin bybye byby

18Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Ptsi 19 Ocak 2009 - 17:23

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

92EsraYK demiş ki:ayy canm negüzel ama insallah gercek hayatta da olur hepimiz icin..

keske bnde görsem rüyamda ismailimi...

ama iyiki konserine gittimm..Allahima sükürler olsn..
grzmk üzere kndnize ii bakin bybye byby

herkes inş. birgün görür ve sarılır öyle çok istiyorum ki onu görmeyi inş. inş. aglama

19Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Empty Geri: Rüyamda Seni Gördüm İsmailim Ptsi 19 Ocak 2009 - 19:16

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BENDE BUGÜN ARABA KULLANIYORUM GÖRDÜM!
INSALLAH YAKINDA ARABAMA BINECEM
SENDE ISMAILI CANLI GÖRME DILEGIYLE
DUALARIM SENINLE!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-