Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Banada Yardım Eder Misiniz ? =(

+16
yalancıyarim
RIDVAN-YK58
**ŞeYmA**
sema-yurtseven
RIDOCANYK
Mavi_Kiyamet
BiRGüL_YK54
Nickimi7kedi
özcan_34
CANIMMMMM58
-Seda YK-
öykü melek
Delü YK'cı
''İsMaiL CooL''
**MyMyMy**
selmA
20 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Perş. 1 Ocak 2009 - 13:45

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

Sevgilimden ayrılalı baya oldu ama onu hala seviyorum.Ona onu sevdiğimi söledim.Ama onun şimdi bir sevgilisi var.Bu aralar msn de çok sık konuşuyoruz.Onunla konuşmak çok iyi geliyor bana.Şakalaşıyoruz falan o zaman çok mutlu oluyorum."belki içimde sana karşı kalmış olan şeyler ayaklanabilir " diyo bana ama bilmiyorum ve hala çıktığı var.İnşallah geri döner.AMiiiNNN.ONU ÇOOOOOOOOOKKK SEVİYORUMM aşık aşık sheqer sheqer (((Sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim)))

2Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Perş. 1 Ocak 2009 - 13:47

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayırlısı neyse o olsuN.. Gülümseme

3Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Perş. 1 Ocak 2009 - 13:48

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

Yorumun için teşekkür ederimm=)inşş.

4Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 2 Ocak 2009 - 13:42

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

**MyMyMy** demiş ki:hayırlısı neyse o olsuN.. Gülümseme

http://www.ismailyk.all-up.com

5Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 2 Ocak 2009 - 14:00

Delü YK'cı

Delü YK'cı
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

http://www.ismailyktv.com

6Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( C.tesi 3 Ocak 2009 - 10:54

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Gülümseme

7Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Çarş. 7 Ocak 2009 - 14:44

öykü melek

öykü melek
Yeni Yk'Cı

canım ya üzme kendini umarım herşey istediğin gibi olur üzülme sen...

8Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Çarş. 7 Ocak 2009 - 14:50

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

aglama

http://www.ismailykfanboard.net

9Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 9 Ocak 2009 - 0:10

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMSIN SEN BENIM!
EGER ABLA SÖZÜ DINLERSEN?ALLAHINDAN BULSUN UNUTMAYA CALIS!
SENI SEVEN BIR INSAN TÜM DÜNYA GELSE GÖZÜ GÖRMEZ!
GERCEK YÜREKTEN SEVEN BIR INSAN?KENDINLE BERABER OLMASADA HAYALINI BILE SEVEBILIR!
BENCE SEN ONU UNUT!
BU COCUK KIMSEYI SEVEMEZ!
NE DEMEK SANA KALAN DUYGULAR CANLANABILIR?
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN!
SEVGIYE DEGER VEREN BIRINI NASIP ETSIN!
AMIN!

10Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 9 Ocak 2009 - 9:43

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

11Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 9 Ocak 2009 - 17:22

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

yorum yok Rahat

12Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 9 Ocak 2009 - 17:29

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayırlısı neyse o olsun inş geri döner cnm çünkü aynı sıkıntıyı bn yaşadımmm

13Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Paz 11 Ocak 2009 - 1:27

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BIR KERE TERK EDIP BASKASINLA CIKACAK
OLMAZ BIRAZ GURUR GEREK INSANA!
ALLAHA BÜYÜK KONUSMUYAYIMDA BEN ADINI SAYIKLAYARAK ÖLSEMDE?GÖLGEME YAKLASTIRMAM!
SEVEN ASLA BASKASIYLA OLAMAZ! BEN BUNU BILIRIM!

14Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Ptsi 12 Ocak 2009 - 22:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sevgiLisi var ve sana böyle birsey demis kusura bakmada nasil erkek o ya seni halen seviyorsada neden hemen yeni sevgiLiyi buLmus hadi hayirLisi ben bu i$in icinden cikamadim gitti Dağınık

15Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Çarş. 14 Ocak 2009 - 22:02

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VALLAH CANIM KARDESIM!
ALISMIS KUDURMUSTAN BETERMIS!
BELKI BANA KIZIYORSUN AMA?BIR KERE TERK EDIP GIDEN BIR DAHAKI GÜZELDE YINE TERK EDER!
ALLAHINDAN BULSUN SANA YOKMU?
GERCEK SEVEN BIR INSAN?DÜNYA GÜZELI GELSE KARSISINA ONA MAYMUN GELIR!
EN GÜZEL ISPATIDA ISTE BEN KARSINDAYIM!
SANA ALLAHIMA KURANIMA YEMIN BIR KEZ DISARI CIKTIGIMDA BAKMAYAN YOK!
BEN ÜC YILDIR YALNIZIM BIR CANLI YARATIK CIKIP DIYEMEZ BEN AYSEYLE BIR KAHVE ICTIM!
SEVGILIMDE YOK AMA?KIMSEYI BEGENEMIYORUM!
DIYECEGIM BU SENI SEVSEYDI?KIMSEYE BAKMAZDI!
NEYMIS DUYGULAR CANLANIRSA?
BUNU DIYENIN DUYGULARI KÖRELMIS O BASKA SEY PESINDE!

16Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 16 Ocak 2009 - 19:31

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:sevgiLisi var ve sana böyle birsey demis kusura bakmada nasil erkek o ya seni halen seviyorsada neden hemen yeni sevgiLiyi buLmus hadi hayirLisi ben bu i$in icinden cikamadim gitti Dağınık
bende cıkamadım gıttııı aglama

17Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 6 Şub. 2009 - 10:38

sema-yurtseven

sema-yurtseven
Yeni Yk'Cı

bence canim eger sana hala birseyler hissediyorsa ve bunu sana soyluyorsa.. ozaman diger kizla konusup ayrilsin yazik ama demii onunda duygulari var sen kendini dusunurken diger kizida dusun canim bence cunku sonucta onun hic birseyden haberi yok senin sevdiginin onu sevdigini zannediyor bu cok kotu birsey

18Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 6 Şub. 2009 - 10:46

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

aynen ddd

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[URL=http://g.imageshack.us/img156/yk2wo3.jpg/1/][IMG]

19Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Cuma 6 Şub. 2009 - 19:28

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:sevgiLisi var ve sana böyle birsey demis kusura bakmada nasil erkek o ya seni halen seviyorsada neden hemen yeni sevgiLiyi buLmus hadi hayirLisi ben bu i$in icinden cikamadim gitti Dağınık
bende cıkamadım gıttııı aglama
sen neden agLiyosunn Nee

20Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( C.tesi 28 Şub. 2009 - 13:10

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

seven insan bunları yapmaz sende kendi yolun adevam et bence ;)

21Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Çarş. 4 Mart 2009 - 15:53

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ya sevgilisi olmasa neyse diyecem de sen nasıl sindiriyosun bunu içine kardeşim Dağınık Bence sen yeni dünya kur kendin için ;) Böylesi daha hayırlı olur senin için ;)

22Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Perş. 5 Mart 2009 - 9:03

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bak canım kendini üzme herşey olucağına varır ama inşallah istediğin olur tabi seni hakediyorsa

23Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Paz 5 Nis. 2009 - 3:23

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

qidene kaL denmez..
seni svse dönerdi zten..
yoL ver qitsin bnCe..
onSuz yapamam di0san cok aci ckerSin (( die dü$ünü0rm..

24Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Paz 5 Nis. 2009 - 17:18

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

seni gerçekten sevse başkasıyla çıkmazdı
bece bu arkadaşın gözü doymaz
alışkanlık olmuştur sana devamlı böyle yapar ve seni daha çok üzer
unutmak çok zor biliyorum ama bence sen sil at bu çocuğu
hayır gelmez ondan sana ;)

25Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Empty Geri: Banada Yardım Eder Misiniz ? =( Paz 12 Nis. 2009 - 21:02

gizmo_12

gizmo_12
BanLı Üye
BanLı Üye

aynı sorun bende var ama konusmuyoz aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-