Fermuarın Açık kalmış diyalogları fermuarın açık kalmış lan - mal sayimi yapiyorum. - kactasin abi ? - şimdilik birdeyim - fermuarın acik kalmis... - hee biliyom birazdan da indirim baslayacak.. - gidiyim ben... - kos... - fermuarın açık kalmış -senin de ağzın maşallah... - fermuar açık kalmış. - ölü evinin kapisi acik olur... - sttiir - dükkan açık kalmış - bugün arife, öğleden sonra kapatıcam zaten. - -dükkan açık abi ...ha ha ha -dost başa ,düşman ayağa...sen nereye bakıyon lan... - -lan kazım fermuarın açık kalmış lan +ben açtım onu rutubet yapmasın diye,kapatcam birazdan - -abi çaktırma dükkan açık kalmış +içerde çırak var oolm bişey olmaz - - fermuarın açık kalmış... - seninki çok kapalı ya - abi fermuarın açık kalmış - şeker değil, erimez - fermuar abi - ne? - fermuar diyorum. dükkan diyorum. açık diyorum... - ee? - kapatmak ister misin? - yoo... - - dükkan açık kalmış abi + NEE!!! ne diyon olm!!! - Abi yok senin dükkan değil fermuarın açık kalmış + Nan olm aklımı aldın lan! Kalsın yiğidin malı meydandadır - +dukkan acık kalmıs -buyur dükkan senin |
Join the forum, it's quick and easy