DELİ Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

DELİ Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

DELİ

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1DELİ Empty DELİ Paz 28 Ara. 2008 - 17:54

fenerli-kiz

fenerli-kiz
BanLı Üye
BanLı Üye

HATIRLAMIYORUM

Deliler hastanesinde bir deli arkadaşına peygamber olduğunu söyler, arkadaşı da ona inanmaz. - "Oğlum" der, "kafayı yedik de bu kadar da değil." Daha sonra bir diğer arkadaşının yanına gider ve der ki: - "Hasan peygamber olduğunu iddia ediyor". Bunun üzerine diğer arkadaşı: - "Yalan, çünkü ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum."

KURMADAN YÜZER Mİ?

Deli, saatini hastane bahçesindeki havuza atmıştı. Bunu gören arkadaşı: - "Niye attın saati havuza," demiş. - "Nasıl yüzdüğünü görmek için..." - "Peki, kurdun mu?" - "Hayır." - "Enayi, kurmadan yüzer mi?"

BİR KEDİ DAHA

Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar. Bekçi, onların ayak seslerini işitmişti. Sordu: - "Kim o?" İçlerinden biri kedi gibi miyavladı. Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki, delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı. Bekçi geri dönüp yine seslendi: - "Kim var orada?" İkinci deli cevap verdi: - "Bir kedi daha."

2DELİ Empty Geri: DELİ Çarş. 18 Şub. 2009 - 9:24

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ßaşlığa Dikkat Edelim... Teşekürler ddd

http://olumuneykci.blogcu.com

3DELİ Empty Geri: DELİ Çarş. 18 Şub. 2009 - 21:40

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı