window.google_render_ad(); [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bak murtaza abi beni kandıramazsın kartal kostümüyle,biliyorum sensin du bi yakından bakim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bıktım ulan bu hayattan çevir çevir nereye kadar düzgün tutun be düşecem şimdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hah aç aç az daha aç az kaldı firar etmeme [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aha yakaladım seni demiştim kıstırırım tenhada diye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abi niye soktular bizi buraya ya kapat şu ağzını sen de bi yav anlarız şimdi... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adamı hasta etmeyin ne bakıyonuz komik bir şey mi var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gördüm seni kaçamazsın benden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hopppppppp [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] imdattttt çıkarın beni burdann [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] heytt çekil yerimden be [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hanımm burda garip bir şey var ne oluyo ki bu??? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiç mi saç görmediniz ne cins cins bakıyonuz yüzüme [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] milletin şaklabanı olduk iki lokma kemik için salın lan beni sokağa böyle hayat mı olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Allah gene düştük konu komşu görmese bar |
Join the forum, it's quick and easy