Karşılıksız Aşk.....Yk Senin İçin.... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Karşılıksız Aşk.....Yk Senin İçin.... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Karşılıksız Aşk.....Yk Senin İçin....

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Karşılıksız Aşk.....Yk Senin İçin.... Empty Karşılıksız Aşk.....Yk Senin İçin.... Perş. 25 Ara. 2008 - 18:32

leylaa

leylaa
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL.......MUTLUUU...

ismail yknın komşusu

ismail yknın komşusu
Yeni Yk'Cı

canım benim ya üzüldüm keşke burda olsaydın ben gidiyorum ismailgile arada böyle sevenlere ihtiyacı var onun yılma bir gün buraya gelirsin sende aynı benim gibi ellerini tutar dizlerine yatar gözlerine bakarsın inş üzüldüm haline kız nasıl sevgi bu böyle ben bile bu kadar etmiyom valla ama seviyom sevdiğimi söylerken biraz utanıyorum ama söylüyorum beni anlıyo gerçekten böyle mükemmel bir insan olamaz çok tatlı sizle tanıştıktan sonra daha çok iyi anladım onu

irem yurtseven

irem yurtseven
BanLı Üye
BanLı Üye

sen ismailin yanındaymışsın ne güzel bizse ne kadar uzagız tabi halimizi anlayamazsın leylacığım gerçekten çok güzel ifade etmişsin duygularını bende aynı senin gibiyim geceleri ne yapıyo ne halde diye gözüme uyku girmiyo uyuyamıyorum ama ne yapalım kader onsuz yaşamayıda öğretti bizlere yaaaaa

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ALLAH BÜYÜK CANISI
INSALLAH SENDE BIR GÜN ISMAILI CANLI GÖRÜRSÜN!
DOGRUYU SÖYLEYENI DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIS AMA?UMRUMDA DEGIL!
SAHTEKAR ÖLECEGIME?ECELIM GERCEKCIKTE OLSUN!
ISMAILIN KOMSUSUYUM GÖRÜYORUM BUNLARA INANMA!
ISMAILLE ILGISI OLAN BIR INSAN?BURDA ASLA VE ASLA YAZAMAZ!
BEN EMINIM YAZAMAZ!
BELKI KARDES KIZACAK BANA AMA BU BIR GERCEK!
ISMAILIN BABASI BURDA ÜYE OLSA?ASLA BELLI ETMEZ!
BU INTERNETTE ISMAIL HAYRANI OLDUGUNU GÖREN?ISMAILIN AKRABASI BILE CIKAR!

irem yurtseven

irem yurtseven
BanLı Üye
BanLı Üye

canım bence doğru söylüyo belki arkadaş komşudur yani burak ykda ismaili tanıyomuş konuşuyomuş oda üye burda ozaman onada inanmayalım oda yalan söylüyodur bence kop

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-