Zeynep
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
MURAT SOY ISMI ILK DUYDUM VALLA MUSTI KARDES!mustafa demiş ki:MURAT
VAY ANAM VAY UFAK ATGecelerin Adamı demiş ki:Kral
hehe boşunamı imzamıza kral diye geçtikCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY UFAK ATGecelerin Adamı demiş ki:Kral
KONU GALATASARAY DEGILKIGecelerin Adamı demiş ki:hehe boşunamı imzamıza kral diye geçtikCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY UFAK ATGecelerin Adamı demiş ki:Kral
biliyorum imzamı hazırkayışın soy isimden yola çıkarak hazırladım 1 taşla 2 kuş üstte gs altta kral çok zekiyim dimiCANIMMMMM58 demiş ki:KONU GALATASARAY DEGILKIGecelerin Adamı demiş ki:hehe boşunamı imzamıza kral diye geçtikCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY UFAK ATGecelerin Adamı demiş ki:Kral
HEMDE KRAL BIZIK SIVASSPOR
ayyyy abla ben burda n anlatıyorum sen nediyon kral benim diyorum daha nasıl anlatıyımCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY
GERCEK ISMINI YAZ BAKEM
VALLAH BENDE BIR YERDE KRALIMGecelerin Adamı demiş ki:ayyyy abla ben burda n anlatıyorum sen nediyon kral benim diyorum daha nasıl anlatıyımCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY
GERCEK ISMINI YAZ BAKEM
abla nediğim sana ALLAH kuratarsın pkadar anlattım anlamıyon saygılarCANIMMMMM58 demiş ki:VALLAH BENDE BIR YERDE KRALIMGecelerin Adamı demiş ki:ayyyy abla ben burda n anlatıyorum sen nediyon kral benim diyorum daha nasıl anlatıyımCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY
GERCEK ISMINI YAZ BAKEM
NICKIM ERKEK AVSAR KRAL
ANLAMADIM ANLADIM KAFANI YORMA!Gecelerin Adamı demiş ki:abla nediğim sana ALLAH kuratarsın pkadar anlattım anlamıyon saygılarCANIMMMMM58 demiş ki:VALLAH BENDE BIR YERDE KRALIMGecelerin Adamı demiş ki:ayyyy abla ben burda n anlatıyorum sen nediyon kral benim diyorum daha nasıl anlatıyımCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY
GERCEK ISMINI YAZ BAKEM
NICKIM ERKEK AVSAR KRAL
inş anlamışındır imza bendeniz Gökhan kralllllllllllllllllllllllllllllllllllllllCANIMMMMM58 demiş ki:ANLAMADIM ANLADIM KAFANI YORMA!Gecelerin Adamı demiş ki:abla nediğim sana ALLAH kuratarsın pkadar anlattım anlamıyon saygılarCANIMMMMM58 demiş ki:VALLAH BENDE BIR YERDE KRALIMGecelerin Adamı demiş ki:ayyyy abla ben burda n anlatıyorum sen nediyon kral benim diyorum daha nasıl anlatıyımCANIMMMMM58 demiş ki:VAY ANAM VAY
GERCEK ISMINI YAZ BAKEM
NICKIM ERKEK AVSAR KRAL
Similar topics