[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son canimyk tarafından C.tesi 27 Ara. 2008 - 20:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
En son canimyk tarafından C.tesi 27 Ara. 2008 - 20:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ayneenşexma demiş ki:yanlız odan yakıyo heee yastıga da bayıldım paylastıgın için tesekkürler
la odadan çok yatak odasına benziyo haaaleylaa demiş ki:yastık güzelde ...dikkatimi çekti bakımlıymışsın kıjj ...parfüm felan
ya ayna da bile yk yı yapıştırmışsın nassı aynaya bakıon ...
ya neye benzesin isterdin mutfak mi tabiki yatak odasina benzeycekGecelerin Adamı demiş ki:la odadan çok yatak odasına benziyo haaaleylaa demiş ki:yastık güzelde ...dikkatimi çekti bakımlıymışsın kıjj ...parfüm felan
ya ayna da bile yk yı yapıştırmışsın nassı aynaya bakıon ...
ya ismail beni aramadi ben ismaili aradimmutsuz yk demiş ki:ODAN COK GÜZELMİŞ GERCEKTEN.... İSMAİL BENİ ARADI DİYOSUN YA NE ZAMAN ARADI SENİ TANIYOMU SENİ KONUSUYOMUSUNUZ MERAK ETTİM. CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM CEVAPINI BEKLİYORUM......
odan çok güzel paylaşım için teşekkürler...08.10.2008 de ismaille konustum diyosun ya seni tanıyor herhalde nasıl tanıstınız sürekli arıyormu seni, telefonunu nasıl verdin .ismailin telefon nosu varmı sende...cevapını bekliyorum canım.cevap yazarsan sevinirim...bekliyorum |
abartmadım ama cevap için teşekkürler...... |
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics