süpersin kizzz:D
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
ee oda iyiHİLAL_YK52 demiş ki:keşke bende odamı böyle yapabilsem babam hiçbişey demez ama annem beni öldürür o postere falan kızıyo da zaten yanlış bişey yapınca ismail yk hayranlığımı başıma kakıyo bazende melek gibi oluyo hiçbişey demiyo televizyonda görünce hilal seninki geldi falan diyo gülüyo neyse ben odamı böyle yapamam o yüzden posterleri dolabimda saklıyorum
oyle vallaykcı007 demiş ki:Süper Duvar Bile Yk'cı
vermem saka ya veririmGECELERİN YARGICI demiş ki:abla sunların bır bölümünü benım duvara aktarak nasıl olurr
evet ya bencede ama isoda cok tatlı**ŞeYmA** demiş ki:aboww masallah duvarlarda hiç bos bırakmamışsın kızz paylastıgın için sagol
evet cokkkgülbahar yk demiş ki:evet ya bencede ama isoda cok tatlı**ŞeYmA** demiş ki:aboww masallah duvarlarda hiç bos bırakmamışsın kızz paylastıgın için sagol
HİLAL_YK52 demiş ki:keşke bende odamı böyle yapabilsem babam hiçbişey demez ama annem beni öldürür o postere falan kızıyo da zaten yanlış bişey yapınca ismail yk hayranlığımı başıma kakıyo bazende melek gibi oluyo hiçbişey demiyo televizyonda görünce hilal seninki geldi falan diyo gülüyo neyse ben odamı böyle yapamam o yüzden posterleri dolabimda saklıyorum
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Ürünleri » # Privat Ürünler » Odamın 4 Köşesini Süsleyen Posterler
Similar topics