Müslüman Kadin Garson Seksi Elbiseyi Giymeyince Kovuldu Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Müslüman Kadin Garson Seksi Elbiseyi Giymeyince Kovuldu Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Müslüman Kadin Garson Seksi Elbiseyi Giymeyince Kovuldu

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

(DHA)

İNGİLTERE'de bir barda çalıyan Müslüman garson Fata Lemes, müşterilere daha seksi görünmek için cinsel cazibesi olan kırmızı elbise giymeyince patronu tarafından işten kavulduğunu öne sürerek 20 bin sterlin tutarında dava açtı.
Londra'nın uğrak yerlerinden ‘Rocket Bar'da garson olarak çalışan Bosnalı Müslüman Fata Lemes, daha seksi görünmesi için patronunun teklif ettiği kırmızı elbiseyi giymeyince işten kavulduğunu öne sürerek mahkemeye başvurdu. 33 yaşındaki Fata Lemes, patronunun ‘Seksi elbise giy’ teklifini, Müslüman olduğu ve inancı gereği seksi elbiseyi giyemeyeceğini söyleyerek reddettiğini ve bunun üzerine işten çıkarıldığını ileri sürdü.
Patronunun ‘Rocet Bar'ı ‘seks kulübü' gibi işlettiğini ve müşterilerin garsonlara ‘******’ gibi davranmalarına gözyumduğunu öne süren Lemes, şöyle konuştu:
“Ben o elbisenin cinsel cazibeye neden olacağını ve müşterilerin el ve gözle sarkıntılık yapabileceğini söyledim ve bu durumun inancıma ters olduğunu, ayrıca o elbisenin seksüel etki yapacağını açıkladım. Giymemi istedikleri elbise göğüslerimi ve kalçamı açıktan ortaya koyuyor ve vücut hatlarımı çıkarıyordu. Bu da beni ****** gibi gösteriyordu. Bir Müslüman olarak bu elbiseyi giymeyi reddettim.”

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

helal yaa.. alkıs

saol zeynom.....

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:helal yaa.. alkıs

saol zeynom.....