İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!!

+18
mutsuz yk
CANIM
mysterey
canimyk
betül yurtseven
kemo
Nursemin&İsmail2
hande
Tatli Cadi
**ŞeYmA**
**MyMyMy**
fatihyurtseven
ölümüne ykcı
//Ayşegül
İslam_YK
AdemKLC-58
YK_many@qı
elma şekeri
22 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 16:09

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

arkadaşlarr duydunuzzz dimii yaaa (izlediysenizz)...aşkımm 2.yılı beklemeden albüm yapcakmış yaaa...bu yazz süper olcakkk sabırsızlıklaa bekliyorumm..

2İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 16:11

YK_many@qı

YK_many@qı
İyİ YK'Cı

duymasmıyıs tatlımm sevinçten ölcem şuan bide aşqomu görebilseydim konuşabilseydim aglama

3İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 16:13

AdemKLC-58

AdemKLC-58
Yeni Yk'Cı

Yurtseven Kardesler olarak cikarmicaklar mi zaten ??

4İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 16:26

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

yk albümü olmıycak yani isnail albümü olcak.... süper....

5İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 16:35

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

süperr yaa ben izleyemedimm oooffff aglamaaglamaaglamaaglamaaglamaaglama
ama seneye hep beraber gelicez demişti programda çok az izlediğim için

6İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 16:56

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

evet süperrrrrrrr bizde bekleyemiyorduk 2 yıl haha
ama bu albümdeki şarkılar da süper yaa 1 yıl arayla albüm çıkarınca şarkılara yazıkkk
ama ismail bişi biliyorki diyor neyse bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bu yazıı tamam

7İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 17:12

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Yapılmayanları Yapmak Lazım Dedi...Farklı Bir Sekilde Glecek Heralde...Tşkler

8İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 17:13

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teskkrler haber için Gülümseme Gülümseme

9İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 18:05

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

SÜPER Bİ HABER TESEKKÜRLER sheqer

10İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 18:07

Tatli Cadi

Tatli Cadi
İyİ YK'Cı

ızledım yha coq guzeldı evet yenı album gelıyomus yakında

11İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 18:17

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

aynen canım bende duydum

12İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 18:20

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ewt yha süper bi haber duyunca şok oldum programıda ısledım süperdi yine kop aşkım yha çoq mutluyum
yazı sabırsızlıkla beklıorum kop

13İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 19:04

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

YAPMAA YAA.hangi programda cikti söyledi bilmiyom ama ben YURTSEVEN KARDESLER albümü bekliyordum bu gelecek sene yaaa....

14İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 20:07

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet canım izledim
her zamanki gibi muhteşem olacaktır...

15İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Perş. 18 Ara. 2008 - 22:05

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ya ben izleyemedim yaaa offffffff
ama haber super paylasim icin sagol

http://www.ismailykfanboard.net

16İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Cuma 19 Ara. 2008 - 10:42

mysterey

mysterey
İyİ YK'Cı

hadi hayırlısı

17İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Cuma 19 Ara. 2008 - 15:16

CANIM

CANIM
BanLı Üye
BanLı Üye

evet yaaa bende çook sevindim inş çıkarır.

18İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Cuma 19 Ara. 2008 - 19:19

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

AŞKIM HERSEYİN EN İYİSİNİ BİLİR....................

19İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Cuma 19 Ara. 2008 - 20:10

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ewtt o herşyn en iisini bilirr:)))))...ve YK olark diil solo olrk çıkck albümm..süper plck yaaaa

20İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Cuma 19 Ara. 2008 - 20:35

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

süper yaa.... ayyy sevinçten ağlıycam valla yaa....

21İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Cuma 19 Ara. 2008 - 22:38

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evt izledim tabiki konuştumda Gülümseme
süper bi haber:)

22İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! C.tesi 20 Ara. 2008 - 6:08

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

duydum sool yinede:D

http://www.ismailykfanboard.net

23İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Empty Geri: İsmail Yk"dan Bomba Haber...!!! Paz 21 Ara. 2008 - 17:52

selen yk

BanLı Üye
BanLı Üye

çok sevindim arkadaşlar hayırlısı inş bomba gibi bir albüm olacak lol!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]