Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor?

+6
Gecelerin Adamı
şeymayk_61
RIDOCANYK
lazibere53
Nickimi7kedi
Mavi_Kiyamet
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 18 Ara. 2008 - 14:36

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kadınlar neden çok yiyor?

Kadınların beyin yapıları kimyasal açıdan daha fazla dengesizliğe sahip olduğundan daha çok yiyor...

Obezite sorunu yaşayan kadınlar üzerinde yapılan araştırmalar, bu sorunla başa çıkmak zorunda kalan birçok kadının beyinlerinin doygunluk hissi yaratan bölümlerinde kimyasal bir tür dengesizliğin var olduğunu ortaya koyuyor.

Çünkü beyinleri doygunluk hissini daha geç algılıyor. Bu da daha fazla yemek yemelerine neden oluyor. Beyin bedeni yemekle ödüllendirme uyaranlarını geç idrak ettiği için bu sürede daha fazla yeme ihtiyacı hissediyorlar. Bu durum da kilo problemi yaratıyor.

Yaklaşık bir yıldır devam eden araştırmaların sonucunda bazı kadınların neden daha büyük porsiyonları tercih ettikleri ve ara öğünleri sıklaştırdıkları ortaya kondu.

Beslenme uzmanları yine de obezitenin en büyük nedenlerinden birinin hareket eksikliğinden ve gereğinden fazla kalori almaktan kaynaklandığını belirtiyorlar.

Araştırma ayrıca kadınların çikolatalı milkshake gibi yüksek kalorili içeceklere erkeklerden daha çok ilgi duyduklarını ortaya çıkardı. Kadınların beyinlerindeki yeme, içme gibi zevkli aktivitelerde oluşan 'ödül' uyaranlarına daha çok ilgi duydularını belirten uzmanlar kadınların kendilerini mükafatlandırmak için daha fazla yemeğe sarıldıklarını da söylüyorlar.

Bilim dünyasında bu kimyasal uyaranlara 'dopamin' adı veriliyor. Sonuç itibariyle kadınlar kendilerini mutlu hissetmek için daha fazla oranda dopamine gerek duyuyor.

Aranizda Cok yemek yiyen varmi ben $ahsen cok yemek asLa yiyemem az yerim ancak haha

2Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 18 Ara. 2008 - 15:55

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

hemşo sendemi ölesin haaaaa

3Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 18 Ara. 2008 - 15:58

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

google.de demiş ki:
ddd ddd ddd ddd

http://www.ismailyk fanboard.net

4Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 18 Ara. 2008 - 16:15

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

lazibere53 demiş ki:
google.de demiş ki:

ddd ddd ddd ddd

tam tersi az yiyorum ben ya aglama

5Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 18 Ara. 2008 - 20:20

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
lazibere53 demiş ki:
google.de demiş ki:

ddd ddd ddd ddd

bılırım bılırım iştahsızsın sen..
ama normaqlde kadınlar bendce daha cok yemek yıyor

6Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 18 Ara. 2008 - 23:19

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:
lazibere53 demiş ki:
google.de demiş ki:

ddd ddd ddd ddd

bılırım bılırım iştahsızsın sen..
ama normaqlde kadınlar bendce daha cok yemek yıyor

evet ama ben yiyemiyorum nedense...baziLarinda istah cok ah o istahin birazi ni banada verseler

7Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Ptsi 29 Ara. 2008 - 22:04

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

valla yemekle aram yoktur ama tatlıyada hayır diyemem sheqer

8Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Ptsi 29 Ara. 2008 - 22:08

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

ben bu aralar yemiyom ölücemmi n kadınlar ise omduğunu değil bulduğunu yiyo helal olsun vallah rekora doğru koşuyolar haha

9Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Salı 30 Ara. 2008 - 1:08

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Gecelerin Adamı demiş ki:ben bu aralar yemiyom ölücemmi n kadınlar ise omduğunu değil bulduğunu yiyo helal olsun vallah rekora doğru koşuyolar haha
aLLah korusun göko ddd:Dbiraz abartma bence her kadin herseyi yemezki yemek secicilerde vardir kesin benim gibi pfff ddd

10Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Salı 30 Ara. 2008 - 7:02

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Hiç bilmiyorum ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

11Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Salı 30 Ara. 2008 - 9:27

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

kadınlar üzüntüden çok yemek yiyor zavalılar artıkın kendilerini yemeğe içmeye vuruyor haha

http://www.ismailykfanboard.net

12Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Çarş. 31 Ara. 2008 - 14:05

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:valla yemekle aram yoktur ama tatlıyada hayır diyemem sheqer

13Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Çarş. 31 Ara. 2008 - 14:07

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

DENİZZ demiş ki:kadınlar üzüntüden çok yemek yiyor zavalılar artıkın kendilerini yemeğe içmeye vuruyor haha

ay denizim alemsin yaaa haha

14Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Empty Geri: Kadinlar Neden Cok Yemek Yiyor? Perş. 1 Ocak 2009 - 14:52

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Ben hicbir zaman cok yiyemiyorum ddd:Dneden acaba

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]