Gündüz Normal Gece Canavar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Gündüz Normal Gece Canavar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gündüz Normal Gece Canavar

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gündüz Normal Gece Canavar Empty Gündüz Normal Gece Canavar Çarş. 17 Ara. 2008 - 23:18

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

GÜNDÜZ NORMAL GECE CANAVAR
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
<table style="border-collapse: collapse;" bgcolor="#dadada" border="1" bordercolor="#999999" cellpadding="0" cellspacing="0" width="250"><tr><td align="center"></td></tr></table>

Uyanık Olduğu Saatlerde Şefkatli Bir Eş Ama Uykuya Dalınca Seks Canavarına Dönüşüyor.
İngiliz inşaat işçisi Tim Draper geceleri bir seks canavarına dönüşüyor. Uyanık olduğu saatlerde şefkatli bir eş olan 33 yaşındaki Tim, uykuya dalınca ise 34 yaşındaki eşi Amanda’nın geceliğini parçalayıp onu sekse zorluyor.
Sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamayan adam, “Eşim yaptıklarımı anlattığında kulaklarıma inanamıyordum. Doktorlar bana ‘sexsomnia’ teşhisi koydu. Şimdi tedavi görüp iyileşmeye çalışıyorum” dedi.

2Gündüz Normal Gece Canavar Empty Geri: Gündüz Normal Gece Canavar Perş. 18 Ara. 2008 - 13:03

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

ilgnc tskler

http://www.ismailyk fanboard.net

3Gündüz Normal Gece Canavar Empty Geri: Gündüz Normal Gece Canavar Perş. 18 Ara. 2008 - 13:40

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

lazibere53 demiş ki:ilgnc tskler Dağınık

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Canavar Ergun Sod Serisi