İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış

+46
esrarlı_yk
( sivaslı_yarim )
merweyk
yalancıyarim
ESRA YK
CANIMMMMM58
ISO_MANYAGI ULKU_YK
mdemir
**MELODİ YK**
AŞKIMYK
[- Melankolik -]
ismail-yurtseven
-Seda YK-
mysterey
merve--yk
yk için
dilekyk
seyma-f
SaMaRa-YK
mutsuz yk
naciye_yk
mekflay_ferdi
eylül evrim
CANIM
fatihyurtseven
**MyMyMy**
**korkusuz_61**
AdemKLC-58
Cankız_Betül
mustafa
gulguzeli_yk
DİLAN YK
betül yurtseven
ebru_yk
YK_many@qı
şeymayk_61
Mavi_Kiyamet
//Ayşegül
**ŞeYmA**
canimyk
ÖzLEm İsMaİL YK
çağla ismailyk
fatoş
hande
EBRU AYDIN
ölümüne ykcı
50 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 18:20

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ismail yk da parayı değil bağış yapmayı seviyor ve programlara 1000 ytl bağış karşılığında çıkıyor
ve her seferinde organ bağışının önemli olduğunu dile getirerek ''unutmayalım ki bir gün o organlara bizimde ihtiyacımız olabilir'' diyor
ismaili bir kez daha alkışlıyorum alkıs alkıs alkıs ne kadar duyarlı ya aglama canımmmmmmmmmm benimmmmmmm

2İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 18:32

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Bravo alkıs

http://www.ismailyktv.ile.biz

3İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 18:33

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

canım ismail hep böyle yardım sewer zaten oktayada yardım etmişti maddi olarak ama kader işte oktayda ölmüş ismail çok yardım sewer canım benim ya

4İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 18:53

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

aşkım benim allah onu başımızdan eksik etmesin bitanem ne kadar duyarlı alkıs

5İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 18:54

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

süperrrrrrrrrrrrr

http://www.ismailykfanboard.net

6İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 19:01

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

dÜŞÜNCELİ aşkım benim yaaa nekadar herşeyi düşünüyo haklıda ewet mehmet ali erbilin programındada söylemişti offff i,smailim ne iyi kalpli ne düşünceli birisin böylelerini ayakta alkışlamak lazımmmm alkıs

7İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 20:16

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

hande demiş ki:canım ismail hep böyle yardım sewer zaten oktayada yardım etmişti maddi olarak ama kader işte oktayda ölmüş ismail çok yardım sewer canım benim ya

8İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 20:37

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

canm o bebim yaa ismailimede boylesi yakısır zaten ddd

9İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 21:08

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

helal abime de bu yakışır
ne diyim abim be süpersin biz seni niye seviyoruzz Gülümseme alkıs

10İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 21:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

heLaL be ismaiL yk ya bu yakisir tebrikLer ya süper birisi kutLarim...

11İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Çarş. 17 Ara. 2008 - 22:00

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

işte isomz budur bee daha niye çookk seviyoruz onu dimi alkıs
haber için çookk tşklerrrrrr

YK_many@qı

YK_many@qı
İyİ YK'Cı

cnm ya kurban olurum sana iii kalplimm bnm

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

fatoş demiş ki:aşkım benim allah onu başımızdan eksik etmesin bitanem ne kadar duyarlı alkıs

AMIN CNM

14İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 12:00

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

muhteşem bi insan canım benim yaa...
saol teşekkürler haber için

15İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 12:02

DİLAN YK

DİLAN YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

keşke herkes ismail gibi duyarlı olsa...

16İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 12:21

gulguzeli_yk

gulguzeli_yk
Yeni Yk'Cı

ne kadar duyarlı ya. allah ismaili başımızdan eksik etmesinn=)

17İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 13:54

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

rica ederimmmm
gerçekten süper bi insan yaaa canım benimmm sheqer

18İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 13:55

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

taşekkürler arkiler

19İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 14:58

Cankız_Betül

Yeni Yk'Cı

oooooooooooooo harika

20İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 14:59

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

taşekkürlaer

21İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 16:14

AdemKLC-58

AdemKLC-58
Yeni Yk'Cı

örnek ınsan Ismail YK abim

22İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 16:15

**korkusuz_61**

**korkusuz_61**
İyİ YK'Cı

paylaşdıgın için tşk............arkadaşım

23İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 17:01

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

rica ederimmm sheqer

24İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 17:04

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:heLaL be ismaiL yk ya bu yakisir tebrikLer ya süper birisi kutLarim...

25İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Empty Geri: İsmail Yk'dan Böbrek Vakfına Bağış Perş. 18 Ara. 2008 - 17:11

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Bu İnsanı Gelde Sevme İnsan Görünümlü Değil Sadece Gercekten İnsan....Tşkler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-