Bir kiz ve bir delikanli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir moto*letin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor; Kiz : Lütfen yavasla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben korkuyorum Delikanli : Hayir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bak ne kadar eglenceli Kiz : Lütfen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lütfen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok korkuyorum Delikanli : Peki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni sevdigini söyle Kiz : Seni çok seviyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lütfen yavasla Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikiica sarilir Delikanli : Sapkami alip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendine takar misin? Basimi çok sikisti.. Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fren arizasi nedeniyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gerçek askin anlami da buydu..
Bunu okumussunuzdur eminim önceden (baziLariniz )
Bunu okumussunuzdur eminim önceden (baziLariniz )