Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ?

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Empty Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Ptsi 15 Ara. 2008 - 4:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cildiniz sivilce içinde tehtit altında ise yüzünüze BalveLimonile bir kapta karıştırınız yüzünüze sürünüz ve 15 dk sonra yüzünüzü iyice yıkayanız.Haftada 2 kez yapınız eğer hayla sivilce ile tehtitteyseni bunu bilinki zamanla sivilcelerden kurtulacaksınız.eğer çağresiz ve sivilcelerd
en sıkldıysanız bi doktara gitmenizde fayda görürseniz eğe
r sıkılıp sivilce sıkmaya kalkarsanız yüzünüzün mikrop kap
maması için kolanya veya kıram sürünüz kıremin nivea veya
arko olması gerekir

2Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Empty Geri: Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Ptsi 15 Ara. 2008 - 13:14

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkkrlr saol canım........

3Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Empty Geri: Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Ptsi 15 Ara. 2008 - 14:46

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:tşkkrlr saol canım........
rica güLüm Gülümseme

4Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Empty Geri: Cildiniz Sivilceler Ile Tehdittemi ? Cuma 16 Ocak 2009 - 17:29

neriwan

neriwan
İyİ YK'Cı

arkadaslar kızlar için sölüyorum bu uyuz sivilceler için 1 kırmızı turp bide elma sirkesi buları karısıtırıp 3 gün boyunca yüzünüze sürün onlar yok olacakmıs valla ben flash kanalına çıkan doktorun sölediğini diyorum ve ben daha denemedim ...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-