İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar

+10
yar gitmee
çağla ismailyk
mustafa
emine nazli
fatoş
betül yurtseven
canimyk
mutsuz yk
--KüBrA YK--
hande
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar C.tesi 13 Ara. 2008 - 20:22

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

ARKADAŞLAR İSMAİL KANAL TÜRKTE RÖPÖRTAJ YAPMIŞ İZLEDİNİZMİ

2İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty Geri: İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar C.tesi 13 Ara. 2008 - 20:28

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol paylaşım için ddd

3İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty Geri: İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar C.tesi 13 Ara. 2008 - 21:16

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

izlemedim kahretsin neler söyledi anlatırmısın offfffffffffffffffffffffffffffff nasıl kacırdım ya aşkımı.

4İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty Geri: İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar C.tesi 13 Ara. 2008 - 21:24

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

EBRU YAŞARDAN BAHSETMİŞ ŞARKIDAN BAHSETMİŞ BENDE İZLEYEMEDİM KARDEŞİM İZLEMİŞ O ANLATTI BANADA BENDE KAÇIRDIM EWDE YOKTUM YA

5İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty Geri: İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar C.tesi 13 Ara. 2008 - 23:06

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

offffff ya bende kacirdim ya offffffff

http://www.ismailykfanboard.net

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

off Allahım yaa izleyemedim yaaaaa

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

allah kahretsin izleyemedim ya offfffffff

emine nazli

emine nazli
İyİ YK'Cı

Bende izleyemedim

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

kaçırdım

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

bugün tekrarı varrr

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

TEKRARI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR

yar gitmee

yar gitmee
İyİ YK'Cı

offf izleyemedim yaa neyse tekrarına bakarız

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

Ben o proğrama baktım.İsmailin röportajı yoktu.Ebru yaşarın röportajını gösterdiler.İzelin sevgilisini ayartmış.Onunla birlikteymiş.Onu sordular.Yeni kasetinde izelin sevgilisi beş tane şarkısını ebru yaşara vermiş.Ebru yaşarda hemen bunu fırsat bilip izeli sevgilisinden ayırmış.İnkar etti.Ama hayatında biri olduğunu söyledi.Yüzünden yalan söylediği,onunla birlikte olduğu anlaşılıyordu.Ebru yaşar çok iğrenç bir kadın.Kiminle oldukları belli olmayan kadınlar.Ben böyle kadınları hiç sevmiyorum.

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

peki ismail ne giymişti izleyemedim saol

nur-can

nur-can
İyİ YK'Cı

bende izledim ama ismail yk yoktu

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

YA SİZ HERALDE AKŞAMKİNİ İZLEDİNİZ ONU BENDE İZLEDİM İSMAİL YOKTU BİLİYORUM ÜSTÜNDEDE SİYAH TİŞÖRT VARMIŞ İZLEMEDİYSENİZ BİLEMEM BİLMEDENDE YORUM YAPMAYIN LÜTFEN

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

GÜLO DEDİKLERİNE KATILIYORUM AMA SİZLER KLİBİ ÇOK SEVDİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ BEN EBRU YAŞARDAN NEFRET EDİYORUM ÇOK HAVALI Bİ KADIN ZATEN İSMAİL ONUNLA NASIL KLİP ÇEKTİ BUNUDA ANLAMIŞ DEYİLİM

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kaçırdık aglama

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

Ben seninle aynı fikirdeyim.Bana hak verdiğin için sana teşekkür ederim.Ebru yaşarı da,klibini de sevmiyorum.İsmail olmasaydı,o şarkıyı vermeseydi.Ebru yaşar ne yapardı acaba.Kaseti hiç bir şeye benzemiyor.Besteciler olmasa bu beceriksiz sanatçılar kocaman bir hiçler.Daha şimdiden şarkılarıyla değilde beraber olduğu erkeklerle gündemde.Daha önce ki kliplerdeki rezil hallerini,magazin proğramındaki rezil hallerini unutmadım.Daha önce neydiki şimdi ne olacak.

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

Klipde ismailin tek olduğu yerleri alacağım.Ebru yaşarlı yerleri çıkarıp atacağım.O kadını görmeye tahammül edemiyorum.

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

ya arkadaşlar ben ismaili haketmeyen biriyle görünce çıldırıyorum klibi ilk gördüğümde ebru yaşarla dayanamadım ağladım hatta ismaile bunu söyledim bir proğramdayken dedimki ismail seni hep haketmeyenler görüyor diye sunucu aptalda dediki bak bak seni kıskanıyor ismail dedi ya ben ona bakmaya bile korkarken kıyamazken ebru yaşarla olmasına dayanamıyorum ama işte ismail bunu anlamıyor hep sahte yapmacıkları görüyo arkadaşlar bizim gibi sevenlerini bir görse anlar ..ebru yaşar kimdiki şimdiye kadar ismaille parladı işte..

22İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty Geri: İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Salı 16 Ara. 2008 - 14:10

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

Canım benim sende aynı benim gibi düşünüyorsun.Bende ismaili iğrenç kadınlarla görmekten sıkıldım.Üzüntümden saçımı,başımı yolacağım.Niye biz o iğrenç kadınlar kadar değerli olamıyoruz.Niye hep haketmeyenler değerli.Bu dünyada nerde bir iğreçlik yapan varsa o kıymetli oluyor.Adaletsiz dünya.

23İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Empty Geri: İsmail Tv'deydi Röportaj Yapmışlar Salı 16 Ara. 2008 - 14:27

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

gülo aynen canım herhalde bir sen bir ben bu durumdan şikayetçiyiz dediğin gibi adaletsiz dünya ama ne yaparsın işte hep haketmeyen layık olmayan kazanır iyi olan kaybeder ben artık dayanamaz bir hal aldım ebru yaşar veya kliplerdeki kızlar onlar ismaile dokunuyo sarılıyorya ölsemde o halleri görmesem nasıl ağlıyorum ama işte adalet buymuş hayatta ne yapalım çaresizlik

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-