Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş

+12
**ipek yk**
mutsuz yk
hülyam_22
m@rii
ÖzLEm İsMaİL YK
SaMaRa-YK
çağla ismailyk
RIDOCANYK
Mavi_Kiyamet
ebru_yk
mekflay_ferdi
nur-can
16 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 11:21

nur-can

nur-can
İyİ YK'Cı

Ercan Avşar...HAYRANLARI ONU ZİRVEYE TAŞIDI!

İki hafta gibi kısa bir sürede İsmail YK'nın tıklanma sayısını aşan klip dikkat çekmeye devam ediyor

Yılbaşında müzik marketlerde yerini alacak''Kül Rengi''isimli albümü ile piyasaya bomba gibi gelecek olan Ercan Avşar'ın bir hayranı tarafından yapılım video paylaşım sitelerinde paylaşılan klibi tıklanma sayısı rekor sayıya ulaşıyor...

2Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 12:36

mekflay_ferdi

mekflay_ferdi
İyİ YK'Cı

canını sıkma nur- can ismail yk şu bir numara klibini çıkarsında gör bak yeryerinden nasıl oynuyor
bu sesizlik en büyük sesin sesizliği

3Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 13:06

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

mekflay_ferdi demiş ki:canını sıkma nur- can ismail yk şu bir numara klibini çıkarsında gör bak yeryerinden nasıl oynuyor

ewt bencede ismail durdu durdu sonradan bi patlicak görceksiniz

4Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 13:08

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ebru_yk demiş ki:
mekflay_ferdi demiş ki:canını sıkma nur- can ismail yk şu bir numara klibini çıkarsında gör bak yeryerinden nasıl oynuyor

ewt bencede ismail durdu durdu sonradan bi patlicak görceksiniz

bencede hak veriyorum size hele su kLip bi ciksinda Gülümseme

5Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 13:15

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

helal olsun adama albumu cıkmadan super bı cıkıs yanıornek olsun herkese

6Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 13:57

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

bizim haberimiz yoktur olsa kim birinci görürlerdi her yere yetişemiyoruz

http://www.ismailykfanboard.net

7Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 14:25

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

Daha ercan avşar ın kim olduğunu bile bilmiyorum adınıda yeni duydum asılsız bir haber bence

8Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 18:04

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

SaMaRa-YK demiş ki:Daha ercan avşar ın kim olduğunu bile bilmiyorum adınıda yeni duydum asılsız bir haber bence
Aynen katılıyorum 2 hafta sonra görcez birinci kimmiş ba-kalım...

http://www.ismailykfanboard.net

9Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 18:23

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

SaMaRa-YK demiş ki:Daha ercan avşar ın kim olduğunu bile bilmiyorum adınıda yeni duydum asılsız bir haber bence

10Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 19:19

hülyam_22

hülyam_22
İyİ YK'Cı

ercan avşar kim adını duymamıştım ama bir numarayı beklesinler

http://www.ykm96.3forum.biz

11Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 19:31

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

DAHA YENİ DUYUYORUM BEN ODA KİM YA.İSMAİLLE NEDEN KIYASLIYORSUNUZ. İSMAİLİN YERİ KULVARI FARKLI O APAYRI..İSMAİL TARTISILMAZ.SON DÖNEMİN TEK STARI İSMAİL YK O KADAR.............

12Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Cuma 12 Ara. 2008 - 19:44

**ipek yk**

**ipek yk**
Yeni Yk'Cı

ismailimin tahtini kimse almazzzzzzz

13Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş C.tesi 13 Ara. 2008 - 1:13

coll_qız

coll_qız
Yeni Yk'Cı

arkadaslar yurtseven kardeşler ve ismail yk yeni klibini daha cıkartmadılar farkındaysanız cıkartsınlar o zaman degıl ercan avsar hiç kimse yaklasamıyıcak zirveye bu sezsizlik frtına öncesi sessizliktir unutmayalım yk patlayınca etkisi bayaaa bir sürüyor biliyorsunuz

14Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş C.tesi 13 Ara. 2008 - 20:39

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ismailin yerini kimse dolduramaz

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

o kim yaa ben daha yeni duydum o ismi
ismailimi kimse geçemez

16Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Empty Geri: Ercan Avşar İsmail YK"yı Geçmiş Paz 14 Ara. 2008 - 21:20

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yakında iso çıkarsa herkes görecek kim kimi geçmiş diye

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-