[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
lazibere53 demiş ki:kiz guzel tskler........
RIDOCANYK demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu cok işte lazi ben bunu begendımm sen?
ayrıca erkek montu yok mu
RIDOCANYK demiş ki:bakın bakınnn bız erkeler öleyız nerde guzel bı kız gorsek ona bakrız uzerındekı elbıseye degıl
bır kere araba fuarına gıtmıstık bız arabadan cok kızlara bakıyorduk sonra eve geldık eee arbalar nasıldı dedıler bıze bızdde valla arabaların rengını bıle hatırlamıyorum dedım ee nıcın gıttınız dedıler bende kızlardan gozumu alamdık kı dedık
Mavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:bakın bakınnn bız erkeler öleyız nerde guzel bı kız gorsek ona bakrız uzerındekı elbıseye degıl
bır kere araba fuarına gıtmıstık bız arabadan cok kızlara bakıyorduk sonra eve geldık eee arbalar nasıldı dedıler bıze bızdde valla arabaların rengını bıle hatırlamıyorum dedım ee nıcın gıttınız dedıler bende kızlardan gozumu alamdık kı dedık
Sinir Etme Beni...
şexma demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:bakın bakınnn bız erkeler öleyız nerde guzel bı kız gorsek ona bakrız uzerındekı elbıseye degıl
Sinir Etme Beni...
ÜZÜLME KIZ ERKEK MİLLETİ DEGİLMİ İŞTE HEP AYNI
şexma demiş ki:BU ARADA HEPSİNİ ÇOOK BEGENDİM TESEKKÜRLERR..
Similar topics