Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sen Bende Bitanesin!...İsmailim...

+10
merym
güllü
büşbüş
damla_yk
Ayşegül YK
m@rii
RIDOCANYK
**MyMyMy**
canimyk
--KüBrA YK--
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Çarş. 10 Ara. 2008 - 10:18

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven SENİ ÇOOK SEVİYORUM!.. aşık SEN BENİM HERŞEYİMSİN.KALBİMDE ADIN KAZILI SİLİNMEMEK ÜZERE.HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEM DEĞİŞEMEM.UMARIM BU YAZDIKALRIMI OKURSUN.SEN BENDE BİTANESİN!HİÇ KİMSE SENİN GİBİ OLAMAZ.SEN TEKSİN VE HEP ÖYLE KALACAKSIN.SANA OLAN SEVGİMİ SENİN BİR ŞARKINLA DİLE GETİRECEM.
Seviyorum her şeyim sensin
Vazgeçemem beni sen bilirsin
Seviyorum neden mi dersin
Senden başka sevilecek biri mi var Exclamation

SANA OLAN SEVGİM SONSUZ...BİR YERE ÇIKTIĞINI YADA NE BİLEYİM BİR RESMİNİ GÖRSEM KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ OLUYOR.O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ BENİMKİ HASTALIK OLDU.SANIRIM HAYATIM BOYUNCA YAŞADIĞIM EN GÜZEL HASTALIK.SENİ ÇOK SEVİYORUMMM..........BURAYI SENİ SEVİYORUM YAZILARIYLA DOLDURURDUM AMA SAYFALAR YETMEZ.UZUN LAFIN KISASI BU ---kübra--- SENİ ÖLÜMÜNE SEVİYOR.TEK TEMENNİM HEP BÖYLE BAŞARILI OLMAN.ŞİMDİLİK BU KADAR.... byby
SENİ SEVEN HAYRANIN Kübra

En son yk23 tarafından Çarş. 10 Ara. 2008 - 11:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Çarş. 10 Ara. 2008 - 11:54

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ne guzel yazmissin cnm soylediklerine kelime kelime katiliyorum paylasim icin de saol cnm

http://www.ismailykfanboard.net

3Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Çarş. 10 Ara. 2008 - 11:58

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

içimden gelenleri yzdım =))

4Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Çarş. 10 Ara. 2008 - 13:22

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper yazmıssın
teskkrler Gülümseme

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

=)))

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

tskrler cok guzelmıs

m@rii

m@rii
BanLı Üye
BanLı Üye

mutlu_yk demiş ki:süper yazmıssın
teskkrler Gülümseme

8Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Ptsi 15 Ara. 2008 - 10:34

Ayşegül YK

Ayşegül YK
Yeni Yk'Cı

teşekkürler mükkenmel yazmısın

9Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 18 Ara. 2008 - 21:37

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

çok güzel yazmışsınnn tamam

büşbüş

Yeni Yk'Cı

Seni Seviyorum Tek Gerçeğim...
Onu Sevmek Çok GüzeldiR ;
Bunu Ben BiliRim İşte Bu Yüzden;
KIYAMETE KADAR İSMAİL'İM..

11Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 16 Tem. 2009 - 10:16

güllü

güllü
BanLı Üye
BanLı Üye

GÜZEL OLMUŞ

12Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 16 Tem. 2009 - 10:17

güllü

güllü
BanLı Üye
BanLı Üye

ELİNE SAĞLIK

13Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 16 Tem. 2009 - 10:17

güllü

güllü
BanLı Üye
BanLı Üye

O

14Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 16 Tem. 2009 - 10:17

güllü

güllü
BanLı Üye
BanLı Üye

HEPİMİZDE

15Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 16 Tem. 2009 - 10:18

güllü

güllü
BanLı Üye
BanLı Üye

BİTANE

16Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 16 Tem. 2009 - 10:18

güllü

güllü
BanLı Üye
BanLı Üye

CNM

17Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... C.tesi 18 Tem. 2009 - 14:05

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Evet O Herkeste Bi Tane Olabilir Ama Ben Herkes Değilim Gülümseme
Bende Yeri Ayrı ! (:

18Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Perş. 30 Tem. 2009 - 20:56

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

canimyk demiş ki:ne guzel yazmissin cnm soylediklerine kelime kelime katiliyorum paylasim icin de saol cnm

19Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Cuma 31 Tem. 2009 - 18:51

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

bidenedir benim hemsom uy kurban olsunlar ona

20Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Paz 2 Ağus. 2009 - 13:14

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

güzel olmuş saool

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

~ISMAILYK~

BanLı Üye
BanLı Üye

saol cok guzel olmus
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

22Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Çarş. 4 Kas. 2009 - 15:22

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Gülümseme Tşk Ederim

23Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Empty Geri: Sen Bende Bitanesin!...İsmailim... Çarş. 4 Kas. 2009 - 18:41

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

cok guzel olmus paylastin icin saol

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Grup Hepsi-Sen Bitanesin..