İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar..

+29
damla_yk
kumsalyagmur
SaMaRa-YK
''İsMaiL CooL''
FundaGül
çağla ismailyk
MERAL GEDİK
CANIM
ebru_yk
şeymayk_61
hülyam_22
&NURAY&
_buket_
nur-can
coll_qız
DENİZZ
sivaslı_yaren
Nickimi7kedi
ESRA YK
87_Greecegirl_87
ismailykgirl
fatihyurtseven
canimyk
betül yurtseven
mervis
son ykcıyım
rebeL qirL
gülcan yk
meliscan
33 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. Cuma 5 Ara. 2008 - 22:27

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sivaslı_yaren demiş ki:ismail kürt değil ayrıca o lafa inananlarda ykcı değildir gercek bi ykcı böle saçma laflara inanmaz ismaili hepimiz bilioruz tanıoruz arkadaşlar
aynen

http://www.ismailykfanboard.net

27İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 8:55

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

ya inanmayım kaç kere söledi ismail hayatta demez ya hiç dermi böle bişey ismailyk sevenler zaten buna inanmazlar

http://www.ismailykfanboard.net

28İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 9:15

FundaGül

Yeni Yk'Cı

İsmail in Gerçek hayranları öyle Birşey Demiyeceğini bildiği için hayran kaybetmez:))

29İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 9:45

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

İsmail'e böyle laf atamazsın sen kendine bakta konuş senin ne olduğunu bizde bilmioruz sen İsmail YK kimdir onu bile bilmiyosun kendi kafana göre
yürüme senin YK'cı olmadığın nerrden belli hiç kimse YK'ma laf atamaz sinirli
Eğer ben admin olsaydım bu sitede seni çook tan banlamıştım zaten.Bu
sitede YK'cı olmayanların işi YOK!!! sinirli sinirli sinirli Haklı deyilmiyim arkadaşlar.
Kendini birşey zannetme!!!Kendi kafana görede yürüme!! sinirli YK'kürt Deil!!! sinirli Haklı deyilmiyim??

http://www.ismailyk.all-up.com

30İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 15:39

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

ESRA YK demiş ki:
ismailykgirl demiş ki:ismail kürt Gülümseme

annem annesini cok iyi taniyor:)

ama özel oldugu icin karistirmak istemem Gülümseme

Saçmalık...

İsmail Kürt Değil...

Biz İsmail'in nasıl Biri olduğunu Biliyoruz...

Gerçek YK'Cılar Belli Oluyor Desenize...

Aynen katılıyorum

31İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 16:20

kumsalyagmur

kumsalyagmur
Yeni Yk'Cı

şu ŞEYLERİ DUYUNCA ACaYİP SİNİRLENİYORUM
,
İSMAİL S.İ.V.A.S.L.I herkes bilio ne kürdü ne şeyi bu nasıl bi konudur ya.ismail böle bişey dedi diye ismailden vazgeçenlere yazıklar olsuN.YKCIYIM DİYEDE GEÇİNMESİNLER.

ismaili bilen bilio.

BU KADAR SAÇMA KONULARDA İ.S.M.A.L.İ.N ADININ GEÇMESİNE ÜZÜLÜYORUM.BU KADAR SAÇMA KONULARDA İSMAİLİN ADI KULLANILMASIN ''''L.Ü.T.F.E.N''''

32İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 16:22

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Sana katılıyorum

http://www.ismailyk.all-up.com

33İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 18:01

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

ykk cılar... yanlış haberlere kanıorlarsa yk cı olmasınlar

34İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 6 Ara. 2008 - 19:12

larosa

Yeni Yk'Cı

bende duymystum bu haberi zaten herkes yalanlamisti bu haberi kimsenin inandigini sanmiyorum

35İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. Salı 9 Ara. 2008 - 20:28

ismailykgirl

Gelişmiş YK'Cı

SaMaRa-YK demiş ki:
ESRA YK demiş ki:

Saçmalık...

İsmail Kürt Değil...

Aynen katılıyorum

BEN BIRSEY DIYEMICEM ANNEME SÖZ VERDIM ;)
AMA NEYSE

NE OLURSA OLSUN UMRUMDA DEGIL ddd

INSAN INSANDIRR YAA

36İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. Çarş. 10 Ara. 2008 - 10:00

sevgi_tutsağı

sevgi_tutsağı
Yeni Yk'Cı

insanlar ismail kusur bulamadıkları için ortaya böyle bişey attılar bence aşkoşumu üzmesinler paylaşım için sool bacix

37İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. Cuma 12 Ara. 2008 - 14:32

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

ismailykgirl demiş ki:
SaMaRa-YK demiş ki:
ESRA YK demiş ki:

Saçmalık...

İsmail Kürt Değil...

Aynen katılıyorum

BEN BIRSEY DIYEMICEM ANNEME SÖZ VERDIM ;)
AMA NEYSE

NE OLURSA OLSUN UMRUMDA DEGIL ddd

INSAN INSANDIRR YAA

Madem annene söz verdin bundan hiç bahsetmememliydin ortaya laf atıpta söz verdim annem annesini tanıyo bilmem ne demen biraz tuhafff

38İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. C.tesi 13 Ara. 2008 - 20:40

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saollllllllllllllllll

39İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. Paz 14 Ara. 2008 - 21:23

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne alaka valla iftira atmakda buna denir galiba

40İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. - Sayfa 2 Empty Geri: İsmaiL'i Yanlış Anlamışlar.. Ptsi 15 Ara. 2008 - 11:24

pınar yurtseven

pınar yurtseven
İyİ YK'Cı

çok saçma yhaa bnde gördüm neler sayıolardı adama günahını aldılar bn zatii inanmadım hiç ykmm öle bişe yapcak biri diil sinirlisinirli

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-