Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ebru Yaşar İsmail YK Düeti

+4
gülcan yk
son ykcıyım
canimyk
seviyorum_gulum
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Perş. 4 Ara. 2008 - 14:50

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

Ebru Yaşar-İsmail YK’dan yılın düeti...“SEVİYORUM SENİ”

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ebru Yaşar'ın merakla beklenen yeni albümü "Seviyorum Seni" Avrupa Müzik markasıyla müzik marketlerdeki yerini aldı.

2 yıl aradan sonra müzik severlerle buluşmak için gün sayan Ebru Yaşar hem yeni şarkıları hem de yeni imajı ile sürprizlerle dolu bir albüm hazırladı.
"YILIN DÜETİ"
Ebru Yaşar albümünde İSMAİL YK ile muhteşem bir düete imza attı. Ebru Yasar aynı şirketteki sanatçı arkadaşı İSMAİL YK’ dan aldığı, Söz ve Müziği İsmail YK’ ya ait olan "SEVİYORUM SENİ" isimli slow şarkı şimdiden çok konuşulmaya başlandı.
Yaptığı albümlerle müzik sektöründe fırtınalar estiren ve en çok satan albümler listesinin zirvesinden inmeyen İsmail YK, EBRU YAŞAR ile hem düet yaptı hem de uzun süre dillerden düşmeyecek olan bu şarkının klibin de oynayarak destek oldu.
Türkiye'nin en önde gelen yönetmenleri Deniz Akel ve Ayşe Ersayın'ın 60 kişilik bir ekiple 3 ayrı mekanda, 30 saat aralıksız süren bir çalışma ile 16 mm film formatında çektiği bu özel video klip müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.
Albümün kapak fotoğraflarını ise Ajda Pekkan kliplerinden sonra ilk defa ortak bir çalışmaya imza atan Deniz Akel ve Ayşe Ersayın birlikte çekti.
10 şarkının yer aldığı "Seviyorum Seni" albümünde Ebru Yaşar, yaptıkları şarkılarla sektöre damgalarını vuran son dönemlerin en genç ve en iyi aranjörleri Sinan Akçıl, Erhan Bayrak, Caner Tepecik ve Suat Aydoğan ile çalıştı. Albümde ayrıca bir dönemin dillerden düşmeyen "Ateşim Var Külüm Yok" türküsü Suat Aydoğan'ın yepyeni düzenlemesi ve Ebru Yaşar'ın yorumuyla yeniden hayat buldu.
Müzik marketlerdeki yerini alan bu albüm yoğun talep aldı ve 30.000 adet baskı ile çıktı.

2Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Perş. 4 Ara. 2008 - 14:53

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasim icin saol

http://www.ismailykfanboard.net

3Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Perş. 4 Ara. 2008 - 17:05

son ykcıyım

son ykcıyım
Süper YK'Cı

çok teşekürler

4Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Perş. 4 Ara. 2008 - 17:17

gülcan yk

gülcan yk
Yeni Yk'Cı

payalşım içi tşkler

5Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Perş. 4 Ara. 2008 - 17:32

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

30.000 Adet Sipariş Almamıs Demekki 30.000 Bandrolle Cıkmıs...

6Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Perş. 4 Ara. 2008 - 21:09

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

teşekkürler saol haber için

7Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti C.tesi 6 Ara. 2008 - 11:11

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

YÜRÜ BE İSMAİLİM

http://olumuneykci.blogcu.com

8Ebru Yaşar İsmail YK Düeti Empty Geri: Ebru Yaşar İsmail YK Düeti C.tesi 6 Ara. 2008 - 12:22

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

paylaşım için teşekkürler

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-