Dogum günün ne zaman biLsem sanada yazardim !!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sen dogum günümü Biliodun Tıkla
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
Dogum günün ne zaman biLsem sanada yazardim !!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
oYuNCu demiş ki:Dogum günün ne zaman biLsem sanada yazardim !!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mavi_Kiyamet demiş ki:oYuNCu demiş ki:Dogum günün ne zaman biLsem sanada yazardim !!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tamam canim istersen gecmis dogum günün icin yazayim sanada 1 siir
kovboy321 demiş ki:DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM MERVE NİCE SENELERE....
...TAYFUN...
eylül evrim demiş ki:Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin… Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun canım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN !!!
oYuNCu demiş ki:merweyk demiş ki:ayy teşekkr ederm arkadaşlar..
ebröm sende saol dansçılar rapçiler ve ortam harika yaa saolasın.......Ayy Merve Ortam Benden,Doğmak Senden
merweyk demiş ki:oYuNCu demiş ki:merweyk demiş ki:ayy teşekkr ederm arkadaşlar..
ebröm sende saol dansçılar rapçiler ve ortam harika yaa saolasın.......Ayy Merve Ortam Benden,Doğmak Senden
ayy ebruu koptum gene yaaaaaaaaa
Mavi_Kiyamet demiş ki:mervosun dogum günü daha 4 gün sonra... ben konuyu acacaktim ya neyse 9 araLikta mervosum icin yazdigim siiride siteye koyarim
iyiki dogdun canim dogum günün kutLu oLsun seni cok seviyorum ... hep mutLu oL
oYuNCu demiş ki:merweyk demiş ki:oYuNCu demiş ki:merweyk demiş ki:ayy teşekkr ederm arkadaşlar..
Sen Kop Biz Bakalım
merweyk demiş ki:oYuNCu demiş ki:merweyk demiş ki:oYuNCu demiş ki:merweyk demiş ki:ayy teşekkr ederm arkadaşlar..
Sen Kop Biz Bakalım
okee
DENİZZ demiş ki:ebru benm sana yazdıgım makalemiydi şiir degilmiydi
DENİZZ demiş ki:ebru benm sana yazdıgım makalemiydi şiir degilmiydi
DENİZZ demiş ki:haha ozmn sana sonu olmayan şiirler yazıcam sen yeterki iste ama okumakta zorlanırsan karışmam
DENİZZ demiş ki:oldu ozmn ne anladın sen bu şiirden okudukça yaşıyacaksın şiir güzeliğini yok öyle yağma
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics