İlk Askı 13 Yasında Tattım Ama O Hiç Bilemedi(İsmail Yk Röportaj) Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İlk Askı 13 Yasında Tattım Ama O Hiç Bilemedi(İsmail Yk Röportaj) Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İlk Askı 13 Yasında Tattım Ama O Hiç Bilemedi(İsmail Yk Röportaj)

+10
87_Greecegirl_87
//Ayşegül
betül yurtseven
Mavi_Kiyamet
şeymayk_61
damla_yk
Nursemin&İsmail2
canimyk
pafi99
fatihyurtseven
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

'SON POPSTARIN HAYATI'

İSMAİL YK ANLATIYOR

Asklarım,Sevinçlerim,ve Hüzünlerim

GENCLERİN SEVGİLİSİ İSMAİL YK GÖNÜL DEFTERİNİN SAYFALARINI ARALADI:

Orta Asya'daki türk boylarına ait bir halk öyküsü vardır;sizler de bilirsiniz.Yalnızca Türkler tarafından değil,ermeni,Gürcü ve Arnavut topluluları tarafından da sevilmiş gercek bir ask öyküsüdür.Zühre İle Tahir'in cok acıklı bir sekilde son bulan sevdası,hepimize 'hakiki bir ask örneği' teşkil etmeli bence.Onlar,bulutlara uzanan gökdelenlerin,yüzlerce yolcuyu içinde bir kac saatte kıtadan kıtaya tasıyan ucakların,hız yapan lüks otomobillerin ve dünyayı cebimize tasıyan cok işlevli cep telefonlarının hayali bile edilemediği;ilkel,atların dost,bilek gücünün hersey,sevdaların yürek yarası halini aldığı,bir devirde ruhları tek beden olmadan,cıkarsız delice sevdiler birbirlerini... Asklarını ölümsüz kılan sey;uğrunda ölebilecekleri sevdayı bulmus olmalarıydı.

ŞİMDİ NEREDE BİR BİLSEM
Ne yazaı ki ben hiç böylesine büyük bir ask yasamadım.Keske bu duyguyu bir gün tatsam ve beynim değil,yüreğim hükmetse..Ama olmuyor ve ben her ilişkinin bitiminde,beni benden alacak o büyüleyici kadınla karsılaşacağım günü daha fazla ister oluyorum.Acaba o şimdi nerede ve ne yapıyor?Eminim ıstırap cekiyor ve benimle karsılasacagı büyük anı bekliyor.Umarım o da bedenini ve kalbini baska birine sunmamak için mühürlemiştir.Ve ruh esini,yani beni bulmak üzere olduğu yerde öylece bekliyordur.

GÖZÜMÜ ALAMIYORDUM
İnsallah rüyam gerceklesecek.Gec de olsa bir gün bende..Evet,ben de sonsuz mutluluğu yasayacağım.Düşünüyorum da ilk askımı yasayalı epey zaman olmus.Birini cok sevmenin ne demek oldugunu bile unutmusum.İlk ve en büyük tek askımı seneler önce Almanya'da henüz 13 yasındayken yasadım.O Kadar Alman'ın arasında bir Türk kızına sevdalanmıstım.Ceylan boyu,katran siyahı gözleri vardı.Sacları gür ve beline kadar upuzundu.Savurduğu vakit gözlerinizi üzerinden alamazdınız.Bir Gölge gibi hep peşinde kosuyordum.Nereye gitse yanındaydım.Sağında,solunda cevresinde sadece ben olan bir hayat kurmak istiyordum ona.Yazık ki o hiç bilemedi.Cünkü cesaret edip acılamadım,terslenmekten korktum.Onu düşleyen gecelerimin karanlığa gömülmesini istemiyordum cünkü..

SIRMA SACLI KIZ
Tam 6 AY SÜRDÜ ASKIM.Sonra bir gün o okula gelemdi.Ertesi gün ve sonra bir ertesi gün daha..Merak ediyordum;neyi vardı?Hasta mıydı yokda basına bişeymi gelmişti?
Öğretmenime sordum;ailesinin okula gelip kaydını aldığını ve Berlin'e tasındıkalrını söyledi.Gözlerim karardı,içimi büyük bir umutsuzluk sardı.Şimdi ben o olmadan mı sürdürecektim bu sefil hayatımı?Okul cıkısını dört gözle bekledim.Sonra deli gibi kosmaya baslamısım.Eve vardığımda sırılsıklam ter içindeydim.Kapıyı annem actı,yüzüne bile bakmadım.Her ne kadar güçlü davranmaya calıssam da gözlerimden sel gibi akan yaslara mani olamıyordum.Bağırdım,hıckırdım ve deli gibi ağladım.O gün romantik,içine kapanık,ümitsiz ve sevgi dolu yanım o sırma saclı kızda kaldı.Onu Bir daha göremeyeceğimi öğrendiğimde hakkında beslediğim tüm güzel seyi bir araya toplayıp,ağzınıda sıkı sıkı bağlayıp,eskilerimin arasına kattım.Şimdi Bana Kaybolan sevdamın kırıntılarını tekrar anımsatacak birini bekliyorum.O zaman sakladıklarımı yerinden cıkartacağım.Melankolik halim gidecek yerine ask adamı gelecek.Ve ben bir kez daha seveceğim.

Kaynak:Fısıltı(Gazete)Yeni Değil

pafi99

Yeni Yk'Cı

aynen saol okumustum saol fatıh

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

bu haberi daha onceden okumustum ama yinede saol

http://www.ismailykfanboard.net

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saol duymamıştım bunu

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

ayh daha önce hiç duymamıştım,spr yazmışş ya...işte bu

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Rica Ederim:D

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu haberi okumuştum tşkler yinede

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

okumustum bunu ve o an aglamistim vay canina be ask'a bakin aglama aglama

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bende okumuştum
ama yinede saol emeğine sağlık

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

walla fatih bu haberii ilk sen koyduğun zaman okumuştumm ilk okuduğum andaki kadar içim bi tuhaf oluyor yaa
yinede çok saoll

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Yine de Rica Ederim Aysegül... ddd

87_Greecegirl_87

Yeni Yk'Cı

cok güzel hic duymamistim tskler.......

CANIM

CANIM
BanLı Üye
BanLı Üye