İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi

+8
MERAL GEDİK
merve--yk
çağla ismailyk
canimyk
şeymayk_61
merweyk
rebeL qirL
nur-can
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 10:47

nur-can

nur-can
İyİ YK'Cı

NTV YE ÇIKMADAN ÖNCE İSMAİL YK KRAL FM E KONUK OLDU (10 DK)İSMAİL KORKMUŞ OLCAK Kİ GEZEGENİ DE YANIN DA İSTEMİŞ İSMAİ YK 2009 DA SÜPRİZ BİR ALBÜM OLABİLİR DEDİ VE DAHA DA SÜPRİZLER OLABİLİR MİŞ EBRU YAŞAR 4 ARALIK TA GEZEGENİN KONUĞU

2İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 10:53

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

oFF kaçıRdm aglama

3İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 11:52

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende isleyemedm...haber için saol

4İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 13:05

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evt bende dinledimama 10 dkbile değildi ama isonun sesi niduyduk olsun

5İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 14:11

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

yok ya ben dinlemedim ya of kacirdimmmmmmm

http://www.ismailykfanboard.net

6İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 14:39

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

dinledim süperdi yaaa korkmuş ya ddd harbiden ya albüm satmaz diyolar ama albüm satıyoo :Dsatamayanlar düşünsün bide neymiş ismaille konuşmuyolarmış aman konuşmayanlar kaybbeder

7İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 18:46

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

off ya kaçırdım aglama

8İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 19:08

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

merweyk demiş ki:bende isleyemedm...haber için saol

9İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 20:48

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

off ya kaçırdım yaaaaa

10İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 20:53

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inamıyoorum yinemi kaçırdım yaaaa

11İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Cuma 28 Kas. 2008 - 23:47

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

betül yurtseven demiş ki:off ya kaçırdım yaaaaa

12İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi Empty Geri: İsmail Yk Dün Kral Fm"deydi C.tesi 29 Kas. 2008 - 11:16

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

İsmail neden? Korkmuş.Anlamadım.Düzgün bir şekilde anlatırmısı nız? Bende dinlemedim.Merak ettim.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-