yk23 demiş ki:erkeklerin kılcal damarlarından biri eksikmiş bu nednle çok ince düşünemezler
ama kızlar herşeyi çok ince düşünürler =)
öle sannn
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
yk23 demiş ki:erkeklerin kılcal damarlarından biri eksikmiş bu nednle çok ince düşünemezler
ama kızlar herşeyi çok ince düşünürler =)
kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
kızlar ise masum dur her sölene inanırlar çünkü içimizde kütülük yok
RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
Gecelerin Adamı demiş ki:ALMİNA demiş ki:google.de demiş ki:VAr ciğerim
erkekler aslında delikanlıdır
kızların coğu ise ağızları 1 metre acık
Bence erkekten erkeğe kızda kıza fark var...Yani hepsini bi kefeye koyamayız...Arkadaşım senin yorumuna katılmıyorum...Ama yorumuna saygı duyuyorum o senin düşüncen...Senin için öyle olabilir...Ama bu gerçek değil bence...
Yani bazı erkeklerde var kızlardan korkarlar...Aslında kimse kimseden korkmamalı...
Bi de kızların hepsinin ağzı açı değil....Yani ona bakarsanız erkeklerden de ağzı açık olan var...Bu işin erkeklikle veye kızlıkla alakası yok bence kişilikle alakası var...
ya bırakın bu aglama ayaklarını yalan o aglayan gozler bıle yalan ınanmıyorum artık aglayan gozlereeMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
erkekler ne yaw söylermisin bana kizlar erkeklerden masumdur mesela bi kiz erkekten ayrildiginda erkek ise öbürsü gün gülmeye baslar hemen inanmazlar diyorsun hangi kiz herkese inanmiski veya erkek ...kizlari gaddar sanma onun icin ölsen bile umrunda oLmaz diyorsun bizi bazi erkeklerle karistirma biz bunun icin aglariz be... sacma sacma konusma
RIDOCANYK demiş ki:ya bırakın bu aglama ayaklarını yalan o aglayan gozler bıle yalan ınanmıyorum artık aglayan gozlereeMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
erkekler ne yaw söylermisin bana kizlar erkeklerden masumdur mesela bi kiz erkekten ayrildiginda erkek ise öbürsü gün gülmeye baslar hemen inanmazlar diyorsun hangi kiz herkese inanmiski veya erkek ...kizlari gaddar sanma onun icin ölsen bile umrunda oLmaz diyorsun bizi bazi erkeklerle karistirma biz bunun icin aglariz be... sacma sacma konusma
o erkekler dedıgın ya gercekten sevmısse sen vıcdan azabı cekmezmısın hıccc dedıklerınede sadece okuyarak gecıyorumMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:ya bırakın bu aglama ayaklarını yalan o aglayan gozler bıle yalan ınanmıyorum artık aglayan gozlereeMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
inanmazsan inanma aLLah sahidimizdir bizim asiL sizin agLamaLariniz yaLan doLan...bazi erkekLere bu sözüm
RIDOCANYK demiş ki:o erkekler dedıgın ya gercekten sevmısse sen vıcdan azabı cekmezmısın hıccc dedıklerınede sadece okuyarak gecıyorumMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:ya bırakın bu aglama ayaklarını yalan o aglayan gozler bıle yalan ınanmıyorum artık aglayan gozlereeMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
inanmazsan inanma aLLah sahidimizdir bizim asiL sizin agLamaLariniz yaLan doLan...bazi erkekLere bu sözüm
anca ölurse o zaman belkı anlarsınız ama o zaman da cok gec oldugunu onutmayalımMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:o erkekler dedıgın ya gercekten sevmısse sen vıcdan azabı cekmezmısın hıccc dedıklerınede sadece okuyarak gecıyorumMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:ya bırakın bu aglama ayaklarını yalan o aglayan gozler bıle yalan ınanmıyorum artık aglayan gozlereeMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
gercekten sevenlerde var tabiki ama sevdigin ölürse bizim neden umrumuzda olmasin biz gercekten sevmezmiyiz saniyorsun
RIDOCANYK demiş ki:anca ölurse o zaman belkı anlarsınız ama o zaman da cok gec oldugunu onutmayalımMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:o erkekler dedıgın ya gercekten sevmısse sen vıcdan azabı cekmezmısın hıccc dedıklerınede sadece okuyarak gecıyorumMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:ya bırakın bu aglama ayaklarını yalan o aglayan gozler bıle yalan ınanmıyorum artık aglayan gozlereeMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:kızlar masımdur dıyene bakın nede masumm kızların bazıları harıc dıgerlerı bence hepsıde erklerden daha katı yureklıdır bence ne yaparsan ınanmazlar onun ıcın ölesen bıle umrunda olmaz ama erkeler onlar ıcın herseyı goze alıyorlar kızlar gıbı urkek degıller benceperi demiş ki:erkekler acımasızdır duygusuzlar
gercekten sevenlerde var tabiki ama sevdigin ölürse bizim neden umrumuzda olmasin biz gercekten sevmezmiyiz saniyorsun
RIDOCANYK demiş ki:onutma onutulanlar onutanları asla onutmaz
SEVENI TERK ETMEK KOLAY KALIPTTA SEVMEK OLAYMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:onutma onutulanlar onutanları asla onutmaz
Seven Unutmaz Unutan Ise Sevmemistir Eger Seven Unutmussa Sevmesini BiLmemistir
RIDOCANYK demiş ki:SEVENI TERK ETMEK KOLAY KALIPTTA SEVMEK OLAYMavi_Kiyamet demiş ki:RIDOCANYK demiş ki:onutma onutulanlar onutanları asla onutmaz
Seven Unutmaz Unutan Ise Sevmemistir Eger Seven Unutmussa Sevmesini BiLmemistir
aynen cnm sana katiliyorum erkeklerin hepsi bencil olurlar kizlar herzaman nazik davranirlarMavi_Kiyamet demiş ki:erkekler'in (baziLarina bu sözüm !!) sahtekar , yaLanci , sapik , yagci , oyuncu , yeterLidir sanirim
KizLar (baziLarina bu sözüm ) akilli , agirbasli , cadi seven ama seviLmeyen
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics