Yurtseven Kardeşler\'in D Life Röportajı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yurtseven Kardeşler\'in D Life Röportajı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yurtseven Kardeşler\'in D Life Röportajı

+3
gunay yk
edayk
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

SORU:Albümünüzün yeni çıkmasına rağmen en iyi satanlar listesine girdiniz,ne düşünüyorsunuz?..
CEVAP:HASAN ;"Polemiklerden uzak durup ;bir albüm ,bir şarkı yapıldığında düşünüyoruz."Acaba bu şarkıyı sevenlerimize dinleyicilerimize nasıl sevdirebiliriz."diye."Bir albümü daha iyi nasıl sevdirebiliriz."düşüncesiyle yola çıkıp böyle bi albüm yapıyoruz.O yüzden de polemik yaratmadan bu başarıya ulaşmak bizim için çok büyük bir mutluluk.

SORU:ZEYNEP YURTSEVEN ;gurubun içinde ne olarak görülüyor?..
CEVAP:HÜSEYİN,HASAN,MUSTAFA,İSMAİL;"Grubun ablası."

SORU:ZEYNEP YURTSEVEN'in 6.hissinin kuvvetli olduğunu duyduk!
CEVAP:İSMAİL;"Bizim yaptığımız bestelerden sonra bu şarkı tutar veya tutmaz diye onaylıyor.Artık 6. hissine o kadar çok inanıyorum ki ,yani benim albümlerimde de ZEYNEP onaylıyor.Mesela "ALLAH BELANI VERSİN"parçasını da onun sayesinde albüme aldık.Başta HASAN ABİM "almayalım"dedi.ZEYNEP ABLAM "Tamam ,bu şarkı patlar"deyince hemen albüme aldık.

SORU:Bakkal müziği hakkında ne düşünüyorsunuz?..
CEVAP:İSMAİL,"Bizim yaptığımız müzik de bakkal müziği.Bakkala gelen mal satılan maldır.Demek mal satılıyor ki bakkal müziğidir."

İSMAİL'İN bakkal müziğine yaptığı rap şarkısı:"YENİ BİR MÜZİK YENİ BİR TARZ BU TARZIN ADI BAKKAL KİME LAF ATSAM ONA MI BUNA MI?YUKARI TÜKÜRSEM BIYIK AŞAĞI TÜKÜRSEM SAKAL.BU ÇOK MANYAK BİR ALBÜM OLDU.GİT BU ALBÜMÜ SEN DE SATIN AL."

İSMAİL'e çapkın mısın diye sorulunca: "O HAİNLER GİBİ ÇAPKIN DEĞİLİM..."diye cevap verdi.
ZEYNEP ABLA'da "HAİN SANA İNANACAK KADAR SAF DEĞİLİM ZALİM HEPİNİZ AYNISINIZ BU BEN BİLİRİM"dedi.

Arkadaşlar bu röportajın ben de videosuna var siteye koymak istiyorum ama koyulmuyor.Aranızdan bilen birisi varsa bana lütfen yardımcı olabilir mi?..
sheqer

En son ÖLÜMÜNE YKLIYIM tarafından Paz 23 Kas. 2008 - 13:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler paylaşım için...
bende nasıl konuduğunu bilmiyorum

http://www.ismailykfanboard.net

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

RİCA EDERİM...DÜŞÜNMEN YETER EDACIM SAOL...

gunay yk

gunay yk
Yeni Yk'Cı

tesekkurler

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sagol paylasım ıcın

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

izlemiştim bu röportajı
çok saol canım emeğine sağlık

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

saqoL ..

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

TesekkürLer canim Gülümseme

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

rica ederim keşke siteye videosunu da koymayı bilsem o zaman daha güzel olurdu.Ama ben de ÖLÜMÜNE YK isem o videoyu siteye koyacam.İnat ettim başaracam...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-