İsmail YK   ile  Röportaj Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK   ile  Röportaj Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK ile Röportaj

+9
MeLoS YKM
fatihyurtseven
ALMİNA
betül yurtseven
armaganyk
rebeL qirL
ÖzLEm İsMaİL YK
ölümüne ykcı
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
13 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK   ile  Röportaj Empty İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 14:09

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

SORU: İSMAİL - YK ,YURTSEVEN KARDEŞLER arasında nerede?
CEVAP:İSMAİL ,"İSMAİL - YK nerde , YURTSEVEN KARDEŞLER nerede gibi bir sorun yok.Hiç bir fark yok.Zaten ben nerde kardeşlerim orada ,kardeşlerim nerede ben oradayım."

SORU:Her zaman bir arasınız!...
CEVAP:( İSMAİL - YK) ; "Evet hep bir aradayız.Yediğimiz - içtiğimiz ayrı gitmiyor.Biz ,etle tırnak gibiyiz.Çoğunlukla stüdyoya kapanıp besteler yapıyoruz.

SORU:"Sanatçı Olmasaydım ressam olamak isterdim "dediniz.Peki hangi ünlü bayanın resmini çizmek isterdiniz ?
CEVAP:Adını söylemeyeceğim ya.Şımarır ,şımartmamak lâzım.Dedikodu çıkar.Kendi kendine gelin güvey olabilir.

SORU:Dinleyicilerinizin büyük bir bölümü çocuklardan oluşuyor ,ne düşünüyorsunuz?...
CEVAP:***İSMAİL - YK*** ,"Çocuklar tarafından sevilmek çok iyi.Çünkü ben de 11 yıl boyunca çocuktum.11 yıl boyu yaşayanlara güzel hizmetler yapabilmek çok güzel."

SORU:Çoğu sanatçılar yaşadıkları aşklarla beste yapıyor.Siz aşktan beslenir misiniz?
CEVAP:Aşkın olmasına gerek yok ,olmasa da olur.Bir aktör gibi.Mesela bir aktör sanat hayatında içkiyi hiç içmemiş ,sarhoş olmamıştır ama süper sarhoş rolü oynuyordur.

SORU:Sanat camiasındaki polemiklere ne diyorsunuz?
CEVAP:Polemil hastasıyım , tv'de izlemeyi çok severim.Ama ben polemiğe girmem.Kimseyle kavga etmem.Gençlik yıllarımda , kız için bile kavga etmedim.

SORU:Kız için kavga etmez misiniz?..
CEVAP:Edebilirim.Ama o dereceye gelmedim...

2İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 14:12

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

bu ismailin pazar keyfine vardiği röpörtaj
teşekürlerr

3İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 14:17

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ewt canım öyle videosuda var ama bilmiyorum siteye koymayı...Rica ederim...Bu arada 2 tane konu yazmıştım ama şimdi yoklar konularımı kim siliyor ?

4İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 14:46

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ewt pazar keyfinde bakmıştım yine saol

http://www.ismailykfanboard.net

5İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 15:16

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

saqoL

6İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 17:32

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sagol cnm paylasım ıcın...

7İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj C.tesi 22 Kas. 2008 - 19:17

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

rica ederim ilginize teşekkürler... sheqer

8İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Paz 23 Kas. 2008 - 6:55

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tvde izlemiştim bu röportajı
saol canım teşekkürler...

9İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Paz 23 Kas. 2008 - 11:43

ALMİNA

ALMİNA
BanLı Üye
BanLı Üye

TŞEKKÜRLER CANIM...

http://www.ismailykburada.com/index.php

10İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Paz 23 Kas. 2008 - 12:03

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Tşkler...

11İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Paz 23 Kas. 2008 - 14:48

MeLoS YKM

MeLoS YKM
Yeni Yk'Cı

tşkrlr cnm

12İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Ptsi 24 Kas. 2008 - 17:12

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ölümüne ykcı demiş ki:bu ismailin pazar keyfine vardiği röpörtaj
teşekürlerr

13İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Ptsi 24 Kas. 2008 - 19:47

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

sağolun teşk.ler paylaşım için...

14İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Ptsi 24 Kas. 2008 - 21:34

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ölümüne ykcı demiş ki:bu ismailin pazar keyfine vardiği röpörtaj
teşekürlerr

15İsmail YK   ile  Röportaj Empty Geri: İsmail YK ile Röportaj Ptsi 24 Kas. 2008 - 23:07

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

İsmailll yerim ben seni.. tşkler...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-