Esra Ceyhan'a Canlı Yayında Sok! Benden Acıklamasıda Var Buyrun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Esra Ceyhan'a Canlı Yayında Sok! Benden Acıklamasıda Var Buyrun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Esra Ceyhan'a Canlı Yayında Sok! Benden Acıklamasıda Var Buyrun

+4
Mavi_Kiyamet
EBRU AYDIN
Nickimi7kedi
fatihyurtseven
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Esra Ceyhan’ın programında yaşanan olayda, yayına telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen kişi, yaptığı taciz ve tecavüzleri anlattı. Televizyon gazetesinin haberine göre, herkesi şok eden bu kişi mahalledeki bir kadına aşık olduğunu ve eşine onunla evlenmek istediğini eşinin kabul etmemesi üzerine bu kişiye tecavüz ettiğini itiraf etti.
Adamın itirafları karşısında herkes donakalmıştı ancak konuşma şöyle devam etti: Sıkıntıya girdim. Bu kez internet ve telefon üzerinden bazı insanları taciz etmeye başladım. Çoğunu tenzih ediyorum fakat inanır mısınız bazıları bana kontör gönderdi, ’devamlı sen bizi arama, biz gönderelim sen bizi ara’ diye. Öyle insanlar da var yani" İsmini vermeyen adam, bir kaç kez tedavi olduğunu ve ne yapacağını şaşırdığını söylemeyi de ihmal etmedi.
Söylenenler karşısında şaşkına düşen Ceyhan’ın ’Küçükken tacize uğradınız mı?’ sorusuna da ’hayır’ diyen adam ’Ben kız çocuğu gibi büyütüldüm. İnsanlara düşman gibi baktım" dedi.Stüdyoda oturan Dr. Haydar Dümen ise teşhisi koydu: "Psikopat! Tek kelimeyle böyle. Ruhi yapısı böyle. Bu tarafa şarj etmese alkolik olacaktı, uyuşturucu kullanacaktı. Tedavisi yok!"

ARKADASLAR ALEM FM'DE MATRAX ADLI PROGRAMI SÜREKLİ DİNLEYEN ARKADASLAR VARSA BİLİRLER BU ADAM MATRAX'A TELEFONLA SÜREKLİ BAĞLANAN BİR ABİMİZ VE MEDYAYLA DALGA GECMEYİ COK SEVİYOR YANİ BUNLAR SADECE KENDİ TABİRİYLE BALIK BURCLU(SAZAN)MEDYAYLA GECİLEN DALGADAN İBARET!Abimiz 49 yasında Ve Katıldığı Program Gibi Cok Matrax Bir Kişilik...

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

hımm. saol fatih Gülümseme

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

haha

Adama bak haha

http://www.ismailyktv.ile.biz

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet