Reyhanlıda İsmaile Çirkin Saldırı... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Reyhanlıda İsmaile Çirkin Saldırı... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Reyhanlıda İsmaile Çirkin Saldırı...

+4
)-( EsRa yK )-(
HaYAT BiR HiKaYe
Cankız_Betül
armaganyk
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Arkadaslar belkı aradan uzun zaman gectı ama yınede sızınle paylaşmak ıstedım..08.07.2008 tarıhınde hatay reyhanlıda ismailimin konserı vardı.ve bende o konsere gıtme sansı yakalamıstım ama malesef konser yarıda kesıldı kendını bılmez bır gurup hayvan yüzünden aglama ismail sahneye cıktı 4 sarkısını seslendırdı bır gurup hayvan bıle denılemeyecek manyaklar yüzünden konser yarıda kesıldı.ismailimin üstüne sert cısımler atlıdı ve basından yara aldı ismailim aglama allah boylelerının belasını versın sinirli madem sevmıyorsun defol gıt gelme konsere sinirli ahhhh bır elıme gecse bunlar parcalarım vallaa sinirli

Cankız_Betül

Yeni Yk'Cı

ben olsam gebertirdim

HaYAT BiR HiKaYe

HaYAT BiR HiKaYe
Yeni Yk'Cı

aynen ya ÇOOOOOK HAKLISIN YANİ YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISIN ÇOK GÜSEL KONUŞMUŞUN AĞZINA SAĞLIK

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

arkadaslar bıde bunu yapanlar polıse bu ıfadeyı vermıs..ALMANYADAN GELIP BIZIM YERIMIZDE ÖTEMEZ BÖYLE SESINI KESERIZ İŞTE.demısler allahın cezaları sinirli

)-( EsRa yK )-(

)-( EsRa yK )-(
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

azımı bozmak istemiorum ama been ordaolsaydım onların ağzını burnunu kırardım pislikler
gelmesin o zaman ne hayvanlar var dünyada allah allah sinirli

http://www.ismailykfanboard.net

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

pFF
saqoL hbeR iÇn

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

rıca ederım..

Yk_fanatigi_burak

Yk_fanatigi_burak
İyİ YK'Cı

BEN ONLARIN GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ.SÜLALESİNİ.SOYUNU SOPUNU..................HEP ÇEKEMEMEZLİKTEN.PİSLİKLER.SIRADAN Bİ SANATÇI OLSA BÖLE OLMAZ.DÜNYAYA SESİNİ DUYURMUŞ Bİ İNSAN OLDUĞU İÇİN ÇEKEMİYOLAR.BAZI SAHSİYETLER BUNLARI YAPANLARI ÖĞÜTLÜYO ÖNE SÜRÜYOLAR.ALLAH BAŞARISININ DEVAMINI VASİP EDER İNSALLAH.BÖYLELERİNİN KÖTÜLÜKLERİNDEN KORUR ALLAH ONU İNŞALLAH.

ARKADAŞLAR DUALARINIZ İSMAİLLE OLSUN.

miss_gold_yk

miss_gold_yk
Süper YK'Cı

alah kahretsın bu gıbı ınsanları sırf cekememezlıkten oluyo yazık olan ismaile ve bızlere oluyo konsere gıden ler doyasıya goremeden yarıda kalmış cok yazık

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayyy sinir oluyorum böyle kendini bilmezlere sinirli

http://www.ismailykfanboard.net

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet haklısınız arkadaslar olan ismaile ve bıze oluyor aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]