Beyazz !! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Beyazz !! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beyazz !!

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Beyazz !! Empty Beyazz !! C.tesi 15 Kas. 2008 - 19:44

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

Beyaz'ın yeni aşkı olduğu iddia edilen Neslihan Oyal, katıldığı programda soru işaretleri bırakan cevaplar verdi. Beyaz ise sert çıktı.
ŞOVMEN Beyazıt Öztürk'ün, Gamze Karaman'la aşk yaşadığı dedikoduları gündemdeyken, bu kez de Kocaeli'nde yaşayan dizi oyuncusu Neslihan Oyal'la birlikte olduğu iddia edildi. "Heycanlı" programında Beyaz'ın yeni sevgilisiyle haftada iki kez Kocaeli'ndeki evinde buluştuğu haberine yer verildi. Mahalle sakinlerinin iddialarına göre Beyaz, Kocaeli'nde bir apartmana girip çıkıyordu. Ziyaretler sıklaşınca meraklı bakışlar yerini sorulara bıraktı. Mahallenin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sorularından bunalan Beyaz'ın, "Evet, çok özel bir arkadaşım burada yaşıyor. Onu ziyarete geliyorum" diye cevapladı. Bu iddialar üzerine canlı yayına katılan Neslihan Oyal, Beyaz'la ilişkisini önce reddetti. Daha sonra Beyaz'la tanıştığını ancak aralarında sadece arkadaşlık ilişkisi olduğunu aşk dedikodularının yalan olduğunu belirtti. Sunucuların ısrarlı soruları üzerine ise, "Annem Beyaz'da iyi damat olur" diyerek açık kapı bıraktı.
Bu kızı hiç görmedim
Öte yandan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, kendisi ve Neslihan Oyal'la ilgili haberleri izlediğini ve hayretler içerisine düştüğünü belirterek, "Yapılan, komedinin önde gideni... Yok Kocaeli'ne gitmişim, eve birine girmişim... Bunlar nasıl yazılıp çiziliyor, anlamıyorum. Tam bir komedi. Kızın ne yapmaya çalıştığını da anlayamadım" dedi.

2Beyazz !! Empty Geri: Beyazz !! C.tesi 15 Kas. 2008 - 19:54

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

thanks datlum

http://www.ismailykfanboard.net

3Beyazz !! Empty Geri: Beyazz !! C.tesi 15 Kas. 2008 - 20:50

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

Annadın