İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK'Dan Jest

+54
damla_yk
NESRİN
ismail yk hayranı
kralice88
oguzhan08
mustafa
merve kara
fatihyurtseven
memati4218
naz
aytül
_buket_
Karizmatikoburak
burak-yk
pafi99
ömercan722
ceren yk
delidizgin
kemo
yakup__yk
FundaGül
lavinya
kurabiye
yar gitmee
karadeniz güzeli
Kaptan-Baris
gülo
merweyk
Mavi_Kiyamet
esmanur
Sena_Yk
ÖZNUR YK
İYK@EYLEM
aysegulYK
ÖzLEm İsMaİL YK
PiSKoPaT KüBRa YK
canimyk
emremakyk
sevilay
rabia_ismail_yk
ykcicikız
Cankız_Betül
leylaa
senanur
**MyMyMy**
mysterey
ryurosi
armaganyk
ölümüne ykcı
rebeL qirL
ESRA YK
MERAL GEDİK
edayk
seviyorum_gulum
58 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 11:44

ÖZNUR YK

ÖZNUR YK
Yeni Yk'Cı

haber için teşekkürler ismailim sen bitanesin

27İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 12:09

Sena_Yk

Sena_Yk
Süper YK'Cı

yane ebru yaşar ,ismail yk olurda bide ismailin süper beateleri olurda şarkı güzel olmaz mıı

28İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 12:12

esmanur

Yeni Yk'Cı

aynen benimde hic umrumda degil
hic sevmedim ben bu düeti ismailin senine dicek bir sey yokda

29İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 12:24

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Haber icin sagol ;)

30İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 13:10

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ahh ahh kesinlikle muhteşemdir isom yazıp okurda muhteşem olmasmı yaaaaaa...ama gerçkten merak ettm şarkıyı....

haber için tşkkrlr

31İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 13:56

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

Bu düet işi benim hoşuma gitmedi.İsmailin böyle kadınlarla hiç bir iş dolayısıyla yan yana gelmesini istemiyorum.O şarkıyı sadece ismail güzel söyler.Madem beste verdi.Kadın tek başına kendi söyleseydi.İsmail neden? Düet yapıyor.Birde ismail ben abilerim ve ablam dışında hiç kimseyle şarkı söylemem demişti.Neden? Böyle birşey yaptı.Ne gerek vardı.Anlamadım.

32İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 14:01

Kaptan-Baris

Kaptan-Baris
Yeni Yk'Cı

Seviyorum Şarkısı Olduğunu Sanmıyorum...Bence Yeni Bestelerinden Birisini Vermiştir...Ayrıca İşin İçinde İsmail Varsa Güzel Olmaması İmkansız Zaten.;)

http://www.baris-akarsu.com/forum

33İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 14:10

karadeniz güzeli

karadeniz güzeli
Yeni Yk'Cı

Sabırsızlıkla bekliyorum sarkıyı ebruyu da sevriz ztn dğl mi arkadaşlar...? Hele ismaille düet yapacaksa basımızn üzerinde yeri var onun

34İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 14:22

yar gitmee

yar gitmee
İyİ YK'Cı

çokk eminimki harika bi şarkı olmuştur eeeee sonuçta işin içinde ismail yk olunca herşey güsel oluyo saten

35İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 14:59

kurabiye

kurabiye
İyİ YK'Cı

teşekkürler ismailin olduğu herşey süper zaten

36İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 18:21

lavinya

lavinya
BanLı Üye
BanLı Üye

yaa tabi nede olsa ismail yk vermis olcak o kadar 1 numara onun her sarkisi tamam

37İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:14

FundaGül

Yeni Yk'Cı

ay ben ilk ebru Destan anlamştımmmm:(((((
Meğersem yaşarmış hahahha:D
Çok merak Ettim acaaba nasılll

38İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Ptsi 17 Kas. 2008 - 21:21

yakup__yk

yakup__yk
Yeni Yk'Cı

tşkler paylasımınzı için

39İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 3:57

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

AAAABOOOOUUUU SÜPEEER YAAAAAA VALLAHA COK SEVINDIM YEMIN EDERIM YAWW,COK MERKA EDIYOM NASIL BIR SARKI OLMUSS ACEBAAA,YA BU ADAM BESTE VERDIMI TAMAMDIR DINLE DINLE BIKMAZ INSANN,TIPKI ALISAN´A VERDIGI YALAN OLDU SARKISI GIBI BUDA DINLE DINLE BIKILMAZZ KESIINN BIDE DÜET VARSA TAMAMDIR DAHA KIMSE TUTAMAZ,BU ARADA COK SÜPER OLDU EBRU YASAR´IN AVRUPA MÜZIGE GECMESI GERCEKTEN COK SEVINDIM,ZATEN NEZAMANDIR ALBÜMÜ CIKACAK DIYE HABERLER YAZIYORDU,VAY ANAAM BEEEE EBRU YA$ADI VALLAHA,ISMAILDEN BESTE ALMAK NEKADAR SÜPER BIRSEY CÜNKI COK TUTULUYOR O YÜZDEN EBRU COK $ANSLI,NEDIYELIM MERAKLA BEKLEYELIM GÖRELIM BAKALIM....SIMDIDEN HAYIRLI VE UGURLU OLSUN EBRU YASAR´IN YENI ALBÜMÜ......

40İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 9:38

delidizgin

delidizgin
Yeni Yk'Cı

ewet bencede çok süper olmuş.canım benim yaaaaaaaaa byby

41İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 12:50

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkür..

42İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 17:55

ömercan722

Yeni Yk'Cı

helal olsun be ismaile ama eminimki çok guzel bi sarkı olmuştur

43İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 18:36

pafi99

Yeni Yk'Cı

yenı sarkı arkadaslar seviyorum senı sarkının ısmı ıyı bakın

44İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 20:30

burak-yk

burak-yk
Yeni Yk'Cı

verilen şarkı yeni arkadaşlar cok güzel bi şarkıdır.

45İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Salı 18 Kas. 2008 - 23:29

Karizmatikoburak

Karizmatikoburak
Yeni Yk'Cı

slm ykcılar

46İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Çarş. 19 Kas. 2008 - 12:43

_buket_

_buket_
Yeni Yk'Cı

süper bir sarkı süper olmustur bunu video sitelerinden izleyebilirmyiz sarkı çıkmısmı?

47İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Çarş. 19 Kas. 2008 - 13:33

aytül

aytül
Yeni Yk'Cı

bence çok süper olmuştur ismailimin şarkısı olunca sheqer

48İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Çarş. 19 Kas. 2008 - 14:21

naz

naz
Yeni Yk'Cı

evet süper olmuş

49İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Çarş. 19 Kas. 2008 - 21:40

memati4218

memati4218
Yeni Yk'Cı

şarkıyı nereden temin edebilirim acaba fikriniz varmı?
mutlaka güzel olmuştur mutlaka almam lazım

50İsmail YK'Dan Jest - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK'Dan Jest Perş. 20 Kas. 2008 - 0:35

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

Bence Böyle Seyler Arada İyi Oluyo Ben Sevindim Böyle Bişey Yapmasına Eminim Güzel Olmustur...

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-