valla keyfiniz bilir ister inanın ister inanmayın.beni belki görmüşsünüzdür gülbende falan ismail abiyle aram iyidir yani.ama siz bilirsiniz inanmazsanız inanmayın.
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
Gecelerin Adamı demiş ki:burak kardeşim beni güldürüyosun ismail yk demek seni aradı bol bol konuştunuz bende yedim bırak ALLAH aşkına milletide heycanlandırma ismailin seni aradığına inanmıyorum em öyle olsa bile ismail seni aramaz sen ismaili ararsın...burak-yk demiş ki:ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE İSMAİL ABİ BENİ ARADI VE TELEFONDA BAYAĞI Bİ SOHBET ETTİK.
ŞU ANDA YURTDIŞINDA SİZİN ADINIZA ONA SELAMLARINIZI İLETTİM VE O DA SİZLERE SELAM SÖYLEDİ SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİĞİNİ SÖYLEDİ VE ÇOK TEŞEKKÜR ETTİ.
burak kardeşim utanmasan ismail yk benim diceksin istersen bir deneme yapalım ben fatih aksoyu arıyım zaten bende teli var ismail burak diye birini tanıyomu nedersin konuşmalarıda kayıt ediyim eğer tanımıyosa seni siteye eklicem konuşmaları..burak-yk demiş ki:valla keyfiniz bilir ister inanın ister inanmayın.beni belki görmüşsünüzdür gülbende falan ismail abiyle aram iyidir yani.ama siz bilirsiniz inanmazsanız inanmayın.
sivasliirem demiş ki:cnmm yhaaa bizde onu çooooooooooooooook ama çoooooooooooook özlediiiik
ne nişanlanması yasivaslı_yaren demiş ki:ya arkadaşlar ismail nisanlanmış diolar doğrumu ya kim uyduruyo bunları anlamadım hep bişey çıkarıolar
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » İsmail YK'dan Herkese Selam Var
Similar topics