Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız?

+37
swimli_chatlaq
hayal gözlüm
**MELODİ YK**
155KOYLAN
Yk_fanatigi_burak
RIDVAN-YK58
yalancıyarim
asi yk
şeydayk
can_yk
RIDOCANYK
merweyk
neSli-YK
şeymayk_61
[- Melankolik -]
ismail-yurtseven
-Seda YK-
**ŞeYmA**
>yagmur<
SoundTracK
armaganyk
**MyMyMy**
Mavi_Kiyamet
eylül evrim
MERAL GEDİK
peri
edayk
rebeL qirL
CANIMMMMM58
DENİZZ
canimyk
ESRA YK
yeşilli
Nickimi7kedi
çirkin_38
Gecelerin Adamı
MÜMİNE YK
41 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Ptsi 24 Kas. 2008 - 20:22

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

tuba sarkısını soyletırdım ona haaaaa

27Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Ptsi 19 Ocak 2009 - 20:52

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa haaaaa

28Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 20 Ocak 2009 - 17:34

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ben onu kesinlikla eve almam haha

29Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 23 Ocak 2009 - 20:21

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

direk mutfaktan muz getiririm haha haha

30Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 23 Ocak 2009 - 20:22

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

EVDEN KAÇARIM haha haha

http://www.ismailykfanboard.net

31Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Perş. 5 Şub. 2009 - 14:37

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

erdoğan gibi seneye milletvekili yapardım haha

32Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Perş. 5 Şub. 2009 - 21:57

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

geLecegi varsa görecegide Var lol! hihi

33Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Perş. 5 Şub. 2009 - 21:59

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VALLA BU AJDAR KIM TANIMIYORUM AMA BENIM EVIME ERKEK VARLIK GIREMEZ
ISTERSE IMPARATOR GELSIN!

34Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 6 Şub. 2009 - 15:09

ismail-yurtseven

ismail-yurtseven
Yeni Yk'Cı

aynen

35Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 6 Şub. 2009 - 15:12

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gelirse hiç şarkı söylemesn şarkı dnlemm bdha haha hihi o nasıl besteleri var ama kesn altın kelebk ödlü onn bu hihi sne

http://www.melankolikdamlalar.tk

36Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 6 Şub. 2009 - 15:15

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çikita muz ikram ederim haha

37Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 6 Şub. 2009 - 22:16

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çikita muz veririm Gülümseme

38Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Cuma 6 Şub. 2009 - 22:45

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

albüm yaparım.... haha

39Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 10 Şub. 2009 - 11:30

neSli-YK

neSli-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

direk kapiyi gosteririm ddd dermisimm ddd
nane Li cay yaparim ddd

40Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 10 Şub. 2009 - 11:37

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saçini başını yolarım dicem ama adamda saç yok haaaaa

41Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 10 Şub. 2009 - 16:02

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

CANIMMMMM58 demiş ki:VALLA BU AJDAR KIM TANIMIYORUM AMA BENIM EVIME ERKEK VARLIK GIREMEZ
ISTERSE IMPARATOR GELSIN!

haha

42Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 10 Şub. 2009 - 16:10

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cıkıtamozu sölemesını ıstıcem bana haaaaa

43Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 10 Şub. 2009 - 16:13

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

en iyisi çikita muz ikram etmek ;)

44Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 10 Şub. 2009 - 16:44

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

oturur aglarımm:D

45Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Çarş. 11 Şub. 2009 - 23:43

şeydayk

şeydayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

allahım neydi gunahımda bunu bana yolladın.ismaili gonder bana.

46Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Ptsi 23 Şub. 2009 - 11:44

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yokuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye bağırırım napacağam

47Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Ptsi 23 Şub. 2009 - 11:49

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ondan çikita muz şarkısını söylemesini isterim haaaaa haaaaa haaaaa ŞAKA ŞAKA ALLAH KORUSUN haha

48Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Ptsi 23 Şub. 2009 - 22:50

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

evde yokuz diye bağırırım ne yapacağam

49Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Salı 24 Şub. 2009 - 13:39

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende muz alırdım ona haha

50Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Ajdar Evinize Gelse Ne Yaparsınız? Perş. 26 Şub. 2009 - 20:42

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

şexma demiş ki:ondan çikita muz şarkısını söylemesini isterim haaaaa haaaaa haaaaa ŞAKA ŞAKA ALLAH KORUSUN haha

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-