onu boşverde dün isom çok şekerdi herzamanki gibi
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
CANIMSIN SEN SU AN HEYECEN MUTLULUK VE KORKULARINI COK IYI HISSEDIYORUM!>yagmur< demiş ki:onu bosverde abla sadece 2 gün kaldi
CANIMMMMM58 demiş ki:CANIMSIN SEN SU AN HEYECEN MUTLULUK VE KORKULARINI COK IYI HISSEDIYORUM!>yagmur< demiş ki:onu bosverde abla sadece 2 gün kaldi
AMA EMIN OLKI O GÜN BEN SANA DUA OKUYACAM
ISMAILE YAKLASIP SARILABILESIN!
SAG OL CANISI ALLAH RAZI OLSUN!>yagmur< demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:CANIMSIN SEN SU AN HEYECEN MUTLULUK VE KORKULARINI COK IYI HISSEDIYORUM!>yagmur< demiş ki:onu bosverde abla sadece 2 gün kaldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sagol ablam vallah cok iyi olur .. rüyalarim gercek olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bende senin icin dua ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] insallah sende Isoma yaklasabilir ve sarilabilirsin =)
CANIMMMMM58 demiş ki:SAG OL CANISI ALLAH RAZI OLSUN!>yagmur< demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:CANIMSIN SEN SU AN HEYECEN MUTLULUK VE KORKULARINI COK IYI HISSEDIYORUM!>yagmur< demiş ki:onu bosverde abla sadece 2 gün kaldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sagol ablam vallah cok iyi olur .. rüyalarim gercek olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bende senin icin dua ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] insallah sende Isoma yaklasabilir ve sarilabilirsin =)
EVDEN CIKARKEN SAG AYAK BIR AYETEL KÜRSI KESIN GÖRÜRSÜN ALLAHIN IZNIYLE!
BEN HER KONSERDE BÖYLE YAPTIM!
DUALARIM SENINLE
UY CANIMSIN>yagmur< demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:SAG OL CANISI ALLAH RAZI OLSUN!>yagmur< demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:CANIMSIN SEN SU AN HEYECEN MUTLULUK VE KORKULARINI COK IYI HISSEDIYORUM!>yagmur< demiş ki:onu bosverde abla sadece 2 gün kaldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EVDEN CIKARKEN SAG AYAK BIR AYETEL KÜRSI KESIN GÖRÜRSÜN ALLAHIN IZNIYLE!
BEN HER KONSERDE BÖYLE YAPTIM!
DUALARIM SENINLE
sagol ablam .. tamam bende öyle yaparim
onu bosverde abla yerimde duramiyorum sadece 1 gün kaldiiiiiiiiiiii