Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru

+22
Beray_İsmail_YK
[- Melankolik -]
böCükk
kevser_YK
ceren yk
AŞKIMYK
m@rii
dilekyk
chuLsz_p3ri
Nickimi7kedi
**tuğçe**
aşık_prens
neSli-YK
armaganyk
YKmuratYK
halit_yk18
rebeL qirL
turkiish13
CANIMMMMM58
Mavi_Kiyamet
çirkin_38
MÜMİNE YK
26 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Salı 22 Eyl. 2009 - 20:40

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Sen gerçekten dasçı mısın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende evet diyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimse inanmıyor yaaa

http://www.ismailyktv.ile.biz

27Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Salı 22 Eyl. 2009 - 22:06

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM58 demiş ki:SEN BU CHARACKTERDE INSANMIYDIN YA?
YASADIGIM SÜRECE BEN BU SORUYLA KARSILASIYORUM!
BIRAZ NORMAL BAKIMLIYIZ DIYE MILLET ÖKÜZ ZANNEDIYO GALIBA
ARTIK NEFRET EDER OLDUM BU SORUDAN

28Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 23 Eyl. 2009 - 12:02

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Sen gerçekten dasçı mısın bende evet diyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimse inanmıyor yaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

29Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 23 Eyl. 2009 - 12:34

_HaYaL_

_HaYaL_
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] msnde Hem eKLio hemde kimdin deniLmesi

30Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 23 Eyl. 2009 - 12:40

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

[quote="İsmailim Yk"]Sen gerçekten dasçı mısın bende evet diyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimse inanmıyor yaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [/quote
VALLAH HEMSOM KIMSEYE KIZMADA BENIM BILE INANASIM GELMIYO
NEYSE ZATEN BIZIM SAF INSANLARIMIZ ILK ÖNCE KENDI FANTAZILERINE GÖRE CHARACKTER CIZER ONA INANIRLAR!
SENI GERCEK TANIDIKLARINDA?
HAYRETLER ICINDE KALIRLAR!
NE DANSI YAPIYON PEKI?

31Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 23 Eyl. 2009 - 13:19

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Sen gerçekten dasçı mısın bende evet diyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimse inanmıyor yaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

32Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 23 Eyl. 2009 - 19:58

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VAY BE SEN BU CHARACKTERDE INSANMISIN?
BIKTIM ARTIK

33Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru C.tesi 10 Ekim 2009 - 4:15

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ismail yk da ne buluyosunn
bu soruya o kadar sinir oluyorum kii anlatamam senin bulamadığın çok şeyi buluyorum derim o kişiyi silerimm

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

34Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 15 Ekim 2009 - 14:37

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

msnde 10 kez bana naber demeleri yhaa sinirli

35Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 15 Ekim 2009 - 15:47

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ne ne oldu deliriorum bu sorulara admı DéLi éDİORLAR sinirli sinirli

36Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 15 Ekim 2009 - 15:48

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

CANIMMMMM58 demiş ki:VAY BE SEN BU CHARACKTERDE INSANMISIN?
BIKTIM ARTIK
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

37Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 18 Kas. 2009 - 10:26

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM58 demiş ki:VAY BE SEN BU CHARACKTERDE INSANMISIN?
BIKTIM ARTIK

38Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Çarş. 18 Kas. 2009 - 12:51

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AŞKIMYK demiş ki:ismail yk da ne buluyosunn
bu soruya o kadar sinir oluyorum kii anlatamam senin bulamadığın çok şeyi buluyorum derim o kişiyi silerimm

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

39Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 19 Kas. 2009 - 8:56

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

SEN BU CHARACKTERDE INSANMIYDIN?
ISMAIL YK NIN NEYINI SEVIYORSUN?
KURAN OKUMAYI GERCEKTEN BILIYORMUSUN?

EN NEFRET ETTIGIM SORULAR!

INSANIN CHARACKTERI ALLAH VERGISI
ISMAILI SEVMEK ALLAH VERGISI
KURAN OKUMAYI BILMEK ALLAH VERGISI
HER KULA NASIP OLMAZ!

40Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Cuma 20 Kas. 2009 - 22:23

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AŞKIMYK demiş ki:
AŞKIMYK demiş ki:ismail yk da ne buluyosunn

aynen

41Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru C.tesi 21 Kas. 2009 - 1:51

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM58 demiş ki:SEN BU CHARACKTERDE INSANMIYDIN?
ISMAIL YK NIN NEYINI SEVIYORSUN?
KURAN OKUMAYI GERCEKTEN BILIYORMUSUN?

EN NEFRET ETTIGIM SORULAR!

INSANIN CHARACKTERI ALLAH VERGISI
ISMAILI SEVMEK ALLAH VERGISI
KURAN OKUMAYI BILMEK ALLAH VERGISI
HER KULA NASIP OLMAZ!

42Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 18:33

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seviyormusun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aŞıK mısın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

43Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 18:35

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seviyormusun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aŞıK mısın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

44Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 18:37

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

benim isyanıma katılıyor ana yüreği işte ddd

45Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 19:08

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:benim isyanıma katılıyor ana yüreği işte ddd
YA VALLA SENI ALLAH GÖNDERDI
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
SENI TANIYALI COK GÜLÜYORUM BEN
ALLAHIMDA SENI GÜLDÜRSÜN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

46Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 19:10

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

ALLah razı olSun o aLtın KaLbin Kadar gUZelikLer NAsip OLsun SanaDa

hayatın en buyuk hediyesi ArmaĞanı tebesumu Hiç bir zaman qaybetme o herdaim UZerinde ve yuzunD oLSun ;) uzulmeye deymez

47Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 19:14

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN FAZLA GÜLEN INSAN DEGIL HIC GÜLMEM!
BENI BABAM BIR KERE OLSUN GÜLERKEN GÖRMEMISTIR!
BURDA GÜLÜYORUM
YA BAKSANA
ASSADA BIZIM KIRACI DERKI
KARI KAFAYI OYNATTI TEK BASINA GÜLÜYO

48Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 19:21

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

yok yok Gülümseme dewam yola durmak yok Gülümseme yıkinlet ortalığı ddd

49Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru - Sayfa 2 Empty Geri: Hayatta En Nefret Ettiğiniz Soru Perş. 3 Ara. 2009 - 19:23

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

SEN BU CHARACKTERDE INSANMIYDIN?
GERCEK KURAN OKUMASINI BILIYORMUSUN?

BU SORULARDAN IGRENIYORUM
BENI TANIMAYAN HER ALLAHIN KULUNUN ILK SORUSU BU!

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-