Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları

+3
sevilay
aslınur
yeşilli
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları C.tesi 1 Kas. 2008 - 22:52

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Biraz uzun ama okuyun lütfen!!!

Her güzel başlangıcın bir sonu sonu vardır…Ve hiçbir zaman bitmeyecek diye düşünülen aşkılar bile bir gün sona erebilir.’’sadece GİDİYORUM sözüyle’’…Ve sonraları söylenen sözler’’KEŞKE’’lerdir…Artık son gelmiştir ve kaçınılmazdır.Ayrılık rüzgarları sevsen bile seni savmıştır…Ve seni hiç kırmayan sevdiğin seni kırmaya başlar sözleri içini yakar…Sevdikten sonra ayrılık çok zordur…’’KEŞKE HİÇ SEVMESEYDİM’’ dersin keşke…Ama çok geçtir…Bir kere yüreğin onun aşkıyla tutuşmuştur ve ayrılık rüzgarları da bu ateşi körüklemeye başlamıştır bile…Artık kendini avutursun’’SENİ ZATEN SEVMEDİM Kİ SANKİ BULUNMAZSIN’’dersin…Ama hepsi gerçektir...O senin için tektir…Ama artık yoktur.
Dersin, dersin ama gözyaşların asla durmaz akar mahveder seni için acır ama duyguların alçaltmak istemez…Ona sevdiğini defalarca söylersin ama gözlerinin içine bakarak’’ASLA’’…Yazılmıştır ve kaçış yoktur…Oysa onun tek bir sözü’’GİTME KAL ‘’demesi seni sonsuza dek ona bağlar…Alırsın başını gidersin ıssız yerlere ağlayarak bağırırsın

SENİ SEVİYORUM
SENİ SEVİYORUM
SENİ SEVİYORUM

Son kez buluşursun onu öyle seversin ki ama ayrılık tek çaredir…Ağlayamazsın ama için kan ağlar…Elini tutmak istersin ama tutamazsın çünkü o eli bırakamamaktan korkarsın…Ama şimdi gözlerine bakmak o kadar zordur ki bir zamanlar senin için atan o kalp ve sana bakan o gözler şimdi kim bilir kime bakacak ve kimin için atacak…Bunları düşünmek mahveder kahreder sevgiliyi ve son an gelir’’AYRILIK’’…Arkana dönersin bakarsın ‘’ SEVGİLİM GİTME ‘’ demesini…O söz gelmez sende söyleyemezsin…Artık son gelmiştir

KAÇINILMAZDIR
KALBİNE GÖMERSİN

Ama olmaz her gece ağlarsın onun için dayanamazsın…Bir gün gidersin ondan uzaklara…Ama kaçmak çare değildir…Kalbini söküp atmak tek çaredir…Ama yapamayacağına göre o sonsuza dek senindir içindeki yangındır
YÜREĞİNE DÜŞEN KORDUR

aslınur

Yeni Yk'Cı

cok gusell tesekkürler

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rica ederim...

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çoooooooooooooooooooooooooook güzel yaaa paylaşım için tşkler cnm sheqer

5Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Geri: Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Çarş. 12 Kas. 2008 - 9:58

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rica edrim cnm

6Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Geri: Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Perş. 13 Kas. 2008 - 16:15

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

tskler

http://www.ismailyk fanboard.net

7Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Geri: Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Perş. 13 Kas. 2008 - 21:37

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rica ederim

8Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Geri: Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Perş. 13 Kas. 2008 - 21:41

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Tesekkürler cok güzel...Gülümseme

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rica edrim

10Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Geri: Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Paz 23 Kas. 2008 - 12:31

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

aglama

http://www.ismailyktv.ile.biz

11Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Empty Geri: Sevenlerin Ayrlırken Yaşadıkları Çarş. 26 Kas. 2008 - 20:47

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok güzel sagol aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]