burda
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
İsmailim Yk demiş ki:Daha tanışmadık
özcan_34 demiş ki:Soguk bir hava vaardı kırmızı kar yagıyordu ben yaan sokaktandan geliyordum oda kapının önünde arkadaşı ile duruyordu ben taamm sokagın başından çıktım havada kırmızı kar yagıyordu onun yanında bir göz göz göze geldik o zman elektrik aldım merweden ertesi gün onu gördüm sabah o zmaan tanıştık ne güzel demi bi ara çıkma teklifi etsem diye düşündüm ama söledim ama snra ..............flim gibi hadi hayırlısı bakım
özcan_34 demiş ki:özcan_34 demiş ki:Soguk bir hava vaardı kırmızı kar yagıyordu ben yaan sokaktandan geliyordum oda kapının önünde arkadaşı ile duruyordu ben taamm sokagın başından çıktım havada kırmızı kar yagıyordu onun yanında bir göz göz göze geldik o zman elektrik aldım merweden ertesi gün onu gördüm sabah o zmaan tanıştık ne güzel demi bi ara çıkma teklifi etsem diye düşündüm ama söledim ama snra ..............flim gibi hadi hayırlısı bakım
Sonrası yok kendisi anlatsın belki merwe beni seviyo seviyorsan söle kız duygularını ögrenmek istiyom senin
özcan_34 demiş ki:özcan_34 demiş ki:özcan_34 demiş ki:Soguk bir hava vaardı kırmızı kar yagıyordu ben yaan sokaktandan geliyordum oda kapının önünde arkadaşı ile duruyordu ben taamm sokagın başından çıktım havada kırmızı kar yagıyordu onun yanında bir göz göz göze geldik o zman elektrik aldım merweden ertesi gün onu gördüm sabah o zmaan tanıştık ne güzel demi bi ara çıkma teklifi etsem diye düşündüm ama söledim ama snra ..............flim gibi hadi hayırlısı bakım
Sonrası yok kendisi anlatsın belki merwe beni seviyo seviyorsan söle kız duygularını ögrenmek istiyom senin
İsmailim Yk demiş ki:Burda
Similar topics