Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yaşamalıyım Çünkü.........

+30
[- Melankolik -]
PINAR YK
miremyk
kArAs3VdAL1
HeRşEyİmSiN_yk
ismail yk hayranı
>yagmur<
ceren yk
AyNuR_Yk
kevser_YK
**MELODİ YK**
-Seda YK-
Beray_İsmail_YK
böCükk
SuSLu_PiSk0
AŞKIMYK
CANIMMMMM58
Mavi_Kiyamet
**MyMyMy**
neSli-YK
canimyk
Nursemin&İsmail2
)-( EsRa yK )-(
YEŞİLİM
turkiish13
rebeL qirL
Gecelerin Adamı
yeşilli
MÜMİNE YK
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 9 sayfası]

26Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:25

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yasamalıyım cünkü ben yasadıgım için yasayanlar var...

27Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:29

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

yaşamalıyım çünkü çok sebebim var

http://www.ismailykfanboard.net

28Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:35

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

yaşamalıyım çünkü ?

29Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:36

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yasamak istemiyorum acıkcası mecburen yasıyorum.

30Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:39

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

yaşamalıyım çünküsü yok

31Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:52

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

yaşamalıyım çünkü yaşamak güzel şey...

32Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:53

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

su yasmanın güzelligini bide ben görsem banada gösterin ya

33Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:55

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

yeşilim sen yaşamasını bilmiyosun takıl bana hayatını yaşa diye bir söz vardır bilirmisin

34Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:56

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bilirim ama bugune kadar takıl bana diyenlerden hiçbişey anlamadım takılıyorm ama bişey yok değişen

35Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:57

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

yaşamalıyım çünkü yaşamayı seviyorum

36Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:58

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

ozaman onlar yaşıdıklarını zannediyo bana takılan çok uzun yaşadı hep dua alıyorum sağolsunlar

37Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:58

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

yaşamalıyım çünküsü yok

38Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:59

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bir iki bişey söyle bari banada

39Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 19:59

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

yaşamalıyım çünkü canım istedi

40Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:00

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

amman salla dertleri (bu sana yol gösterir.. )
Kırp

41Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:02

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

sallayamıyorum işte sorun bu olaylar bende cok büyüyo hatta yasamak istememe sebep bu keskeler

42Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:05

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

nediyebilirimki ama bu yalnış böyle yaşama devam edemezsin artık uykudan uyanma vakti

43Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:07

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

zaten bi görsen beni yasayan ölü dersin hiç bişeye karsı istegim kalmadı tek ugrasım bu bilgisayar herseyi mecbur oldugum için yapıyorum eve her aksam mecbur oldugum için geliyorum hastaneye calısmak zorunda oldugum için gidiyorum okulada öyle evdekilere mecbur oldugum için anne baba abi diyorum yoksa hiçbişey ama hiçbişey istemiyorum sadece karanlık istiyorum karanlıkta tek basıma kalmak istiyorum

44Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:12

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

umutsuz vakayım yani...

45Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:14

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

hmm senin durum kötü üzüldüm şimdi herşeyi kafana takmicaksın herşeyi kafamıza takarsak yaşamanın bir anlamı kalmaz herkez ölmek ister ama bide iyi tarafını düşün iyimser ol karamsar olma sen hep gülki çevrende kilerede o elekririği yansıt ama sen böyle surat asarsn herkez senden uzaklaşır iç dostun kalmaz bana güven sen dediğimi yap Kırp

46Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:17

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bitanecik dostum arkadasım herseyim vardı onuda insanların yüzünden kaybettim bu yüzden artık kimseye gülümsemek istemiyorum içimden gelmiyo

47Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:22

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

ama sen şimdi öyle deme yaa insan işte iyiside vaaar kötüsüde sen bunlarla kafanı yorma onlarında elbet bir sonu var sen ol insanlığını kaybetme herşeye rahmen gülümse kaderine...

48Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:24

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

sen ben olabilseydin

49Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:26

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

haklısın şuhan n durumda olduğunu tam olarak kestiremiyorum ama derdin her neyse benimle paylaşa bilirsin dinlerim...

50Yaşamalıyım Çünkü......... - Sayfa 2 Empty Geri: Yaşamalıyım Çünkü......... Cuma 31 Ekim 2008 - 20:27

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

hangisini paylasııym gökhan

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 9 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Similar topics

-