BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
GERCEGI DIYECEM GÜLECEN YAWGecelerin Adamı demiş ki:çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
ha ha buda güzelCANIMMMMM58 demiş ki:GERCEGI DIYECEM GÜLECEN YAWGecelerin Adamı demiş ki:çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
ALLAHIMA KURANIMA OLDUMDA BIR HAYALET BANA BILE GÖRÜNMÜYO UYUZ
NE GÜZELI BE SAYIKLAYARAK GEBERECÜK BI GIDISLEGecelerin Adamı demiş ki:ha ha buda güzelCANIMMMMM58 demiş ki:GERCEGI DIYECEM GÜLECEN YAWGecelerin Adamı demiş ki:çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
aman abla ALLAH korusun...CANIMMMMM58 demiş ki:NE GÜZELI BE SAYIKLAYARAK GEBERECÜK BI GIDISLEGecelerin Adamı demiş ki:ha ha buda güzelCANIMMMMM58 demiş ki:GERCEGI DIYECEM GÜLECEN YAWGecelerin Adamı demiş ki:çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
Gecelerin Adamı demiş ki:aman abla ALLAH korusun...CANIMMMMM58 demiş ki:NE GÜZELI BE SAYIKLAYARAK GEBERECÜK BI GIDISLEGecelerin Adamı demiş ki:ha ha buda güzelCANIMMMMM58 demiş ki:GERCEGI DIYECEM GÜLECEN YAWGecelerin Adamı demiş ki:çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
haha ALLAH bağışlasın bizim yok dahaCANIMMMMM58 demiş ki:Gecelerin Adamı demiş ki:aman abla ALLAH korusun...CANIMMMMM58 demiş ki:NE GÜZELI BE SAYIKLAYARAK GEBERECÜK BI GIDISLEGecelerin Adamı demiş ki:ha ha buda güzelCANIMMMMM58 demiş ki:GERCEGI DIYECEM GÜLECEN YAWGecelerin Adamı demiş ki:çok perdon klavye ez geçmiş sen iç aşık oldunmu olucaktı...CANIMMMMM58 demiş ki:BUDA NE BE?TÜRKCE BIRAZ KIT IC NASIL OLUYUNUYO?Gecelerin Adamı demiş ki:hayır
sen iç oldunmu....
ALLAH HEPIMIZI KORUSUN CANISI!
BOSVERSENE SEN ZAMAN NASIL GECEK BÖYLE EGLENIYORUZ ISTE YALNIZLIK!
BENIM OGLUM YEDI YASINDA!
BEN ÜC YILDIR YALNIZIM!
BEN ONUN ANASIYSAM?ONUN BASINI YERE EGMEM!
O NE ZAMAN EVLEN DERSE? O ZAMAN BIRINI BULURUM!
O ZAMANADA BEN MORUKLARIM GENE KALDIK EVDE
şaka yapıyorum zaten düşünmüyorum daha gencim daha çooooook varCANIMMMMM58 demiş ki:aman acele etme olur insallah bir gün
COCUK GIBI GÜZEL BIRSEY YOKTUR AMA YINEDE ALLAH GECINDEN VERSIN!
COCUGU YAPMAK DÜNYAYA GETIRMEK DEGIL HAYIRLI EVLAT YETISTIRMEKTIR ÖNEMLI OLAN!
BEKARLIK SULTANLIKTIR HAYATINIZI YASAYIN BU GÜNLERI ARARSINIZ!
AH BEN BABAMIN EVINDE OLAYDIM SIMDI
Similar topics