İnsanlar Neden Ağlarlar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İnsanlar Neden Ağlarlar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İnsanlar Neden Ağlarlar

+3
armaganyk
Mavi_Kiyamet
Nickimi7kedi
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İnsanlar Neden Ağlarlar Empty İnsanlar Neden Ağlarlar Çarş. 29 Ekim 2008 - 8:53

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

eet arkadaşlar insanlar neden ağlarlar
İstatistikler, insanın yaşamı boyunca 95 litre, yani yaklaşık 10 kova gözyaşı döktüğünü söylüyor.
yorumlarınız bekliom ama nedeni nedir bilmiom ddd

2İnsanlar Neden Ağlarlar Empty Geri: İnsanlar Neden Ağlarlar Paz 16 Kas. 2008 - 23:02

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

he valla ben hergün aglarim nedenlerinin cogu ise aile sorunlari , ask , dert,sorunlar , kirginlik , özlem, vs ddd

3İnsanlar Neden Ağlarlar Empty Geri: İnsanlar Neden Ağlarlar Ptsi 24 Kas. 2008 - 16:49

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

herseye aglamaya meraklı bır mılettız onun ıcın mutluluga huzune herseye aglarız farketmıyor haha

4İnsanlar Neden Ağlarlar Empty Geri: İnsanlar Neden Ağlarlar C.tesi 29 Kas. 2008 - 1:10

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BASKA INSANLARI BILEMEMDE BEN KADERIME AGLIYORUM

5İnsanlar Neden Ağlarlar Empty Geri: İnsanlar Neden Ağlarlar Cuma 5 Ara. 2008 - 15:48

naciye_yk

naciye_yk
Gelişmiş YK'Cı

valla şuana kadar agladıklarım 1o kovayıda geçmiştir bnm ya
paylaşım için tşkler

6İnsanlar Neden Ağlarlar Empty Geri: İnsanlar Neden Ağlarlar Cuma 5 Ara. 2008 - 16:28

lazibere53

lazibere53
BanLı Üye
BanLı Üye

bilmeki emre ask olabılır ....... Rahat

http://www.ismailyk fanboard.net

7İnsanlar Neden Ağlarlar Empty Geri: İnsanlar Neden Ağlarlar C.tesi 6 Ara. 2008 - 21:18

chuLsz_p3ri

chuLsz_p3ri
Yeni Yk'Cı

Herkesinn farkLı FrkLı Sebebi warDırr.. ve ağLamaYa değer muHakKak briLeri warDır..!!!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]