Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Üstteki Üyeyi Şımartalım..

+36
yk'cı fıstık
sivasli-kiz58
özcan_34
neSli-YK
rukennnnn
**MyMyMy**
merweyk
AŞKIMYK
AyNuR_Yk
CANIMMMMM58
Beray_İsmail_YK
SoundTracK
DENİZZ
**MELODİ YK**
**ŞeYmA**
böCükk
cadı_kız
YEŞİLİM
mustafa
RIDOCANYK
)-( EsRa yK )-(
canimyk
Mavi_Kiyamet
peri
Gecelerin Adamı
rebeL qirL
ÖzLEm İsMaİL YK
YKmuratYK
ESRA YK
MERAL GEDİK
LaZzZpReNsEs
raperosk
Nickimi7kedi
Su Perisi
çerkezkızı
Sen Tanımazsın
40 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 5 sayfası]

26Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Çarş. 10 Ara. 2008 - 14:02

)-( EsRa yK )-(

)-( EsRa yK )-(
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok dadlu ve çoook sempatik ve isomun yanına yakışır ama ben daha çoq yakısırımm

http://www.ismailykfanboard.net

27Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Çarş. 10 Ara. 2008 - 14:12

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

tanımıyorum ama ıyı bırısı oldugu kesın bıder sempatık gorunuyor

28Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Çarş. 10 Ara. 2008 - 14:42

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

süpersin sen ya

29Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Çarş. 10 Ara. 2008 - 16:10

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

sen bitanesin,harikasın:) haha

30Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Çarş. 10 Ara. 2008 - 16:19

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sen bi ykcıysına

31Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 12 Ara. 2008 - 20:45

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ykcı ESRA demiş ki:çok dadlu ve çoook sempatik ve isomun yanına yakışır ama ben daha çoq yakısırımm
bu guzel sozlerin icin cok tsk ederim cnmmm dans

32Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 12 Ara. 2008 - 20:45

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ozlem sen bu dunyada tanidim en seker kizsin cnm

33Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 11:00

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Çok tatlı tatlısın çok ama tatlı tatlısın aklımı aldın sen şeytanmısın of of

çok tatlı şekersin allah sahibine bağışlasın

hadi benide şımartın

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

34Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 13:00

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sn cok seqer bi ykcisin aLLah nazardan sakLasin ( =

35Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 18:21

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

HERŞEYİN EN İYİSİNİ LAYIKSIN CNM öpücük

36Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 18:25

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bni bsver asiL sn Layiksn cnim ( =

37Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 18:26

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ÖYLE ŞEY OLURMU CNM HERŞEYLERİN EN GÜZELİ LAYIKSIN SEN CNM öpücük

38Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 18:27

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yirimm sqoL cnim..
cok seqer oLmaqLa beraber örnek aLinacak bi kisiLiksin ( =

39Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 11 Nis. 2009 - 18:29

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ÖRNEK HEE ÇOK SAOL CNM ÇOK İNCESİN öpücük

BİDENEM ÇOK TEMİZ YÜREKLİSİN UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR RABBİM BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN SENİ öpücük

40Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Paz 12 Nis. 2009 - 0:45

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sqol cnim allahim sni de korusn tüm kötülüklerden ii yüreklisin allah qnlüne qöre vrir insalah

41Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Salı 21 Nis. 2009 - 8:36

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

SAOL CANUM öpücük UMARIM BÜTÜN DİLEKLERİN GERÇEK OLUR evett

42Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. C.tesi 25 Nis. 2009 - 20:08

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

amanda yerim ben seni kız n o tatlılık

43Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Paz 26 Nis. 2009 - 11:19

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

üstteki cok sqer ya hayran kaldm ( =

44Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Paz 26 Nis. 2009 - 12:59

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sena da ben hayran kaldım çocuuuuuuuuuuuummmm

45Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Paz 26 Nis. 2009 - 13:31

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok dadlu öpücük

46Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:28

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeXmA** dedinmi akan sular durur benım için o çok özel biri cnm benm sen muhteşem bir arkadaşsın güzelsın sıcak kanlısın cnm benm dans

47Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:41

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

denizim icin ölürüm o benim canimin ici biLior zati cok severim onu kurban oLurum ona süper bi kiz herseyin en iisini hak edior meLek ten de öte bi$i Gülümseme bunlar gercek icimden geLenLerdi Gülümseme 1tanedir denizim öpücük

48Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:45

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Senii Çokk Seviyorummm Aşkımmmmmmmm :ÖP

49Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:51

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

Mavi_Kiyamet demiş ki:denizim icin ölürüm o benim canimin ici biLior zati cok severim onu kurban oLurum ona süper bi kiz herseyin en iisini hak edior meLek ten de öte bi$i Gülümseme bunlar gercek icimden geLenLerdi Gülümseme 1tanedir denizim öpücük

cnm benm ya sende öylesın sende süpersın çok temız kalbin var allah senı daıma mutlu etsın cnm

50Üstteki Üyeyi Şımartalım.. - Sayfa 2 Empty Geri: Üstteki Üyeyi Şımartalım.. Cuma 1 Mayıs 2009 - 21:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:denizim icin ölürüm o benim canimin ici biLior zati cok severim onu kurban oLurum ona süper bi kiz herseyin en iisini hak edior meLek ten de öte bi$i Gülümseme bunlar gercek icimden geLenLerdi Gülümseme 1tanedir denizim öpücük

cnm benm ya sende öylesın sende süpersın çok temız kalbin var allah senı daıma mutlu etsın cnm
SagoL denizim Kar$iLikLi ddd Senide GüLüm

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Similar topics

-